Foto:Ben Birchall/PA via AP

Osuđenom seksualnom prestupniku koji je iskrvario na smrt na napuštenom industrijskom imanju, odsečene su genitalije, saopštila je policija.

Redžinalda Alana Rouča (63) pronašao je šetač pasa na industrijskom imanju Brin Cegin u Bangoru.

Kejt Saterlend, vršilac dužnosti višeg mrtvozornika za severozapadni Vels, otvorila je današnje saslušanje u Kernarfordu.

Istragom je rečeno da je Rouč pronađen na napuštenom imanju i da nije davao znake života. Navodi se da je preminuo od rana koje je zadobio na preponama.

Dr Brajan Rodžers je izvršio obdukciju preminulog koji je živeo u hostelu u Bangoru, prenosi Miror.

Saterlend je navela da je uzrok smrti krvaranje usled reznih rana nakon što su Rouču odstranjene genitalije.

Rouč se pojavio na sudu za prekršaje 31. oktobra, nedelju dana pre smrti, kada se suočio sa optužbom da nije ispoštovao zahteve u vezi sa registrom sekualnih prestupnika u policijskoj stanici Kernarford 13. septembra 2022. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Rouč je avgustu priznao da se skidao nag u hotelu Travelodge nakon što je zamolio osoblje da se kladi za njega dok je bio nag od struka naniže. Za ovaj prestup je dobio 16 nedelja zatvora uslovno i naloženo mu je da plati štetu od 150 funti jednom radniku koji je bio zgrožen njegovim ponašanjem.

Takođe je morao da se registruje kao seksualni prestupnik.

Portparol policije Severnog Velsa je rekao da policija nikog ne traži u vezi sa incidentom.

Međutim, policija je uputila apel da se javi svako ko je video starijeg čoveka, plave kose u farmerkama i sivom duksu sa kapuljačom u tom području u sobotu i nedelju 5. i 6. novembra.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar