Foto: N1, TANJUG/JADRANKA ILIC

Generalna direktorka "Mtel-a" odgorovila je na otvoreno pismo gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića objavljeno na portalu Nova.rs. Njen odgovor prenosimo u celosti.

„Poštovani, S obzirom na moje višegodišnje iskustvo u javnom životu znam da se otvorena pisma šalju u javnost kada
se želi napraviti politički i javni problem od nečega što se smatra drugačije nerešivim, a osoba kojoj se
piše javno okriviti za nečinjenje.

Elem, MTEL je strana investicija formalno, a firma bratske Srbije suštinski, koja svojevoljno želi da svoju zaradu uloži pomažući narodu Srpske. Zašto mi procenjujemo da su Drvar, Glamoč, Grahovo, Gacko, Petrovac, manastir Rmanj ugroženiji od Bijeljine nije teško razumeti. Ali jeste teško razumeti zašto bi neko prozivao javno neku kompaniju kako i zašto pomaže u sferama gde su neki drugi obavezni da to rade.

POGLEDAJTE JOŠ:

Nadam se da ćete prozvati neke druge kompanije ovako javno koje nikada u Republiku Srpsku nisu uložile dinar, nadam se da ćete biti jednako oštri prema lokalnim i stranim preduzećima koja svoj profit nikada ni sa kim nisu podelili, naročito onima koji Vaše napade na Telekom stavljaju kao udarnu vest u trenutku kada napadaju sve što radi Srbija. Sigurna sam da ste toga bili itekako svesni jer ste dugogodišnji političar.

Kao što ste svesni da vam ovako nisam odgovorila “otvorenim pismom” jer imam obzira prema firmi koju vodim i koja je stub opstanka mnogo ljudi, kao i prema Srbiji kojoj ovakve javne polemike nanose štetu.

S poštovanjem,
Jelena Trivan“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar