Foto: Murray County Sheriff's Office, Google Maps

Radnica školske uprave Rejčel Luiz Teri (43), koja je zaposlena u jednoj školi u Džordžiji, optužena je da je imala seksualne odnose sa učenikom i da je deci davala alkohol na zabavi za Noć veštica.

Rejčel Luiz Teri (43) uhapšena je po više opužbi, saopštio je u četvrak istražni biro Džordžije.

Istraga o Teri je počela 9. novembra, kada je nadzornik u školi kontaktirao šerifovu kancelariju u vezi zabave sa maloletnom decom zbog alkohola, navodi se.

Foto: printscreen Instagram/rachellepterry

„Verujem da je bilo pritužbi roditelja“, rekao je šerif okruga Marej Džimi Devenport za medije.

Teri se suočava sa jednom tačkom optužnice za silovanje, dve za zlostaljanje dece i 10 za davanje alkohola maloletnicima tokom zabave za Noć vešica, navodi se u saopštenju za javnost.

Foto: Murray County Sheriff’s Office

Teri se predala policiji nakon što je priznala optužbe.

Od nedelje popodne, Teri je u pritvoru u okružnom zatvoru, potvrdila je šerifova kancelarija.

PROČITAJTE JOŠ:

Teri je sada na plaćenom administrativnom odsustvu, ističe se. Portparol škole je rekao da je okrug „šokiran i tužan“ zbog ove krivične prijave.

„Ovo su izuzetno ozbiljne optužbe. Sigurnost i dobrobit naših učenika su uvek glavni prioritet za školu okruga Marej“, rekao je portparol.

Foto: Google Maps

Teri zarađuje 110.000 dolara godišnje i direktor je federalnih programa. Šerifova kancelarija je predala istragu kancelariji okružnog tužioca.

Kada je kancelarija tužioca otkrila moguću navodno seksualnu vezu između Teri i studenata, kancelarija je 23. novembra zatražila da se istražni biro Džordžije uključi u istragu. Proces je u toku.

BONUS VIDEO: Pucnjava u gej klubu u Kolorado Springsu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare