hrvatska policija
Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

U Zagrebu je nasmrt pretučen radnik obezbeđenja u jednom kasinu.

„Danas, 3. septembra oko 5 sati na području Trnja u Lastovskoj ulici, u prostoru poslovnice igara na sreću, nakon prvobitnog verbalnog sukoba nepoznati su počinioci napali obezbeđenje, a zatim pobegli. Lekarska pomoć čuvaru je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gde je preminuo. Kriminalističko istraživanje u toku“, piše policija.

U toku je potraga za počiniocima

Osim kriminalističkog istraživanja, u toku je i potraga za počiniocima. U saopštenju policija ne navodi o koliko se osoba radi, jasno je tek da se radi o više osoba. Nezvanično se govori o tri osobe, ali to nigde nije potvrđeno, prenosi Index.hr.

Jutros je područje oko kasina bilo ograđeno trakama, no sad je već ulica oslobođena, a ispred su parkirana dva automobila. Na ulici se nalaze i kamere pa bi to moglo pomoći policiji u istrazi. Iz policije su nam kratko kazali kako je kriminalističko istraživanje u toku te kako zasad nemaju nikakvih novih informacija od onoga što su objavili u saopštenju.

Trojica ga napala: Dvojica ga držala, jedan udarao

Kako Index.hr nezvanično saznaje, u napadu su učestvovala tri počioca. Sva tri muškarca su bila u alkoholisanom stanju, jedan znatno pijaniji od ostalih. Muškarac koji je bio alkoholisaniji od druge dvojice u jednom je trenu pokušao ući u službene prostorije kazina, odnosno u prostore gde je zabranjen ulaz osobama koje nisu radnici.

PROČITAJTE JOŠ:

Radnik obezbeđenja ga je u tome pokušao sprečiti. Inače, čuvar, čiji su inicijali H.Z., je rođen 1982. godine, dakle radilo se o čoveku od 40 godina. Tu je došlo do sukoba. Dvojica muškaraca su ga, prema nezvaničnim informacijama, držala dok ga je treći udarao. Navodno je čuvar u nekom trenutku udario glavom o stepenice, prenosi Index.hr.

Uskoro su napadači pobegli, a neko je pozvao hitnu pomoć. Povređeni čuvar je još davao znakove života pa su ga reanimirali i prevezli u bolnicu. No u bolnici mu se stanje pogoršalo i on je preminuo.

Iz kasina je nešto pre 13 sati izašao vlasnik sa još jednim čovekom i otišao prema automobilu. Međutim, nije bio raspložen da govori za medije.

„Sa svim pitanjima se obratite policiji, mi nećemo davati nikakve informacije“, rekao je.

BONUS VIDEO: Rolerkoster smrti: Otkačio se vagon, poginula devojčica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar