Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov otac je brojnih potomaka - trojice sinova i dve ćerke iz tri braka. Njegova najpoznatija naslednica je najstarija ćerka Lisa.

Lisa Peskova se školovala u Rusiji i Francuskoj, pa se, tvrde u Rusiji, nikada nije hvalila svojom porodičnom situacijom ili uticajnim položajem svoga oca. Godinama je živela u Parizu, a često su je optuživali da rasipa očev novac. Važila je za jednu od tipičnih predstavnica zlatne mladeži, kojoj je, kao i njenim rođacima, u životu sve išlo glatko.

Ali, pre nekoliko dana, Dmitrij Peskov je odbacio te glasine i rekao koliko je njegovoj ćerki ‘teško‘.

Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

„Ona nikada nije bila jako velika devojka. Imala je jako težak život, teško školovanje. Studirala je, ne samo u Rusiji, već i u Francuskoj. Tamo je živela jako loše, u spartanskim uslovima“, rekao je Peskov.

Prema njegovim rečima, Lisa je u svom mladom životu morala da savlada mnoge poteškoće. „Jedno je kad ste jako veliki, ugojite se jer nemate čemu da težite. Druga je stvar kada svaki dan morate da savladate neke probleme: gde možete jeftinije da unajmite stan, kako možete da uštedite novac, da li ćete na kraju meseca moći da priuštite nove farmerke, i tako dalje. Tada su bila druga vremena, ali sve se odvijalo u vrlo, vrlo spartanskim uslovima. Lisa je dugo tražila samu sebe. Hvala Bogu, sada je sve u redu. Postala je pravedni karijerista“, rekao je Peskov u intervjuu. Međutim, ‘zaboravio‘ je da spomene da je Lisa u Parizu živela u stanu od 180 kvadrata, koji vrijedi 1,8 miliona evra, piše Jutarnji list.

Lisa se tako pre nekoliko godina vratila u Moskvu nakon što je stekla diplomu MGIMOa.

Pročitajte još...

„Sada puno radim i zarađujem, učestvujem u raznim projektima. Nisam putovala po Evropi od februara 2022.“, rekla je jednom prilikom mlada naslednica.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar