Malači Robinson Foto: Jackson County (MO) Sheriff’s Office

Malači Robinson iz Kanzas sitija priznao da je 2019. godine ubio gej tinejdžera u šumi, u koju ga je prethodno namamio obećavši mu oralni seks.

Robison se već tri godine nalazi u pritvoru i očekuje se da će se 15. decembra ove godine održati završeno suđenje. Ukoliko bude proglašen krivim preti mu kazna doživotnog zatvora bez uslovnog otpusta, piše Huf Post.

Pročitajte još:

„Ovaj zločin je podsetnik da su zločini iz mržnje prema LGBTQ+ osobama stvarni i da treba da se suočimo sa njima“, rekla je zamenica državnog tužioca Kristin Klark.

Pakleni plan

Pucnjava se dogodila u blizini biblioteke u Kanzas sitiju 29. maja 2019. godine. Žrtva koja je identifikovana sa inicijalima M.S.

Robinson je priznao da ga je tinejdžer pitao da li može da ga doda za prijatelja na Fejsbuku. Dok su se dopisivali, M. S. se raspitivao o Robinsonovoj seksualnoj orjentaciji, a zatim je rekao i da treba da se sastanu u toaletu biblioteke.

Robinson je rekao da nije gej , ali je pristao na oralni seks za pet dolara, a zatim mu je predložio da se nađu van zgrade.

Mladić nije znao da je Robinson sve vreme slao devojci skrinšotove na kom se nalaze poruke koje su razmenjivali.

„Mogao bih da upucam ovog dečaka, ako pokuša neko gej sra*e“, napisao je Robinson devojci.

Kada su se našli u šumi, Rombinson je izvukao pištolj i u tinejdžera ispalio osam metaka, od kojih su tri pogodila dečka u grudi. Odmah je prevezen u bolnicu u kojoj je preminuo nakon dve nedelje.

Robinson je kasnije devojci i bliskom rođaku priznao zločin i pravdao se da je to učinio jer je tinejdžer pokušao neko gej sra*e.

Zatim na Guglu pretraživao „kako da se izvučem sa ubistvom“ i „kako znati da li te traži policija“. Ali, to mu nije mnogo pomoglo i na kraju je uhapšen.

BONUS VIDEO: Policija rešetala Afroamerikanca sa 60 metaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar