Nizama Hećimović Foto:Socijalne mreže

Portal Avaz objavio je izjavu koju je 4. jula ove godine policiji dala Nizama Hećimović koju je u petak brutalno ubio Nermin Sulejmanović. Ona je ranije više puta prijavljivala nevenčanog supruga za nasilje u porodici, ali njemu mera zabrane prilaska nije izrečena.

U izjavi koju je objavio Avaz Nizama Hećimović navodi da je pretučena 3. jula oko 19.30 sati u porodičnoj kući Nermina Sulejmanovića zbog, kako je navela: „Nermin se žalio na hranu da mu nije ukusna.“

U izjavi dalje navodi:

Nermin Sulejmanović Foto: Instagram

„Kao nevenčana supruga želim da koristim blagodeti zakona, ne želim davati izjavu o navedenom događaju koji sam prijavila dana 4. jula, ali želim da se mom nevenčanom suprugu izreknu mere zabrane prilaska meni, uznemiravanja, dok se situacija oko našeg deteta ne reši putem nadležnih institucija, a ja više ne želim da živim sa Sulejmanović Nerminom, izašla sam iz njegove kuće sa detetom, a imajući u vidu da je Nermin nasilna osoba, pretio je pozivima da se vratim što pre i da će me naći gde god se nalazim, tako da se ja bojim njegovog prisustva. To je sve što imam da izjavim“, naglasila je ona.

Kako su ranije prenosili mediji, ona je više puta prijavila Sulejmanovića za nasilje u porodici. Sud u Gradačcu odbio je da mu odredi meru zabrane prilaska, što je izazvalo veliku buru u javnosti nakon ubistva Nizame.

POGLEDAJTE JOŠ:

Ipak, sud navodi da iz policije nisu dobili dokazni materijal koji bi mogao da rezultira merom zabrane prilaska.

U međuvremenu, istrage su pokrenute u tužilaštvu i policiji, kako bi se utvrdilo da li je došlo do propusta institucija.