razlika u godinama
Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Nakon što je prvobitno objavljena fotografija na kojoj navodno poziraju tada maloletni Emanuel Makron i Brižit Makron sa njenim bivšim mužem, ustanovilo se da je fotografija ipak montirana, Nova.rs je ispravila ovu netačnu informaciju.

Društvenim mrežama kružila je fotografija Brižit Makron s bivšim suprugom Andreom-Luisom Ozierom kojeg je ostavila zbog Makrona, a na istoj fotografiji s njima pozirao je navodno i mladi Emanuel. Analizom Raskrinkavanje.ba utvrđeno da je fotografija koja je kružila mrežama montirana.

Na originalnoj fotografiji ispred Brižit nije Emanuel Makron niti se pored nje nalazi njen tadašnji suprug. Viralna fotografija zapravo je montaža dva kadra iz dokumentarnog filma “Emmanuel Macron, la stratégie du météore” (Emanuel Makron, meteorska strategija).

Danas su Emanuel i Brižit poznati kao predsednik Frnacuske i prva dama, a priča se da je Emanuel Makron osvojio pažnju svoje učiteljice dok je glumio u jednoj predstavi, a ona mu je u tome pomogla. Bilo je to početkom devedesetih.

Navodno se Makron kao učenik više družio s profesorima nego s vršnjacima te se tako dodatno zbližio s Brižit. Njegovi roditelji vrlo su burno reagovali na njihovu romansu, ali njih dvoje su bili istrajni u nameri da svoju vezu održe i na kraju je zaokruže brakom, koji je sklopljen 2007. godine, na istom mestu gde se ona pre 30 godina udala za svog bivšeg supruga, piše Slobodna Dalmacija.

Njihov brak bio je prava senzacija kada se Emanuel počeo sve više da se pojavljuje ​​u javnosti, najpre kao ministar, a zatim i kao predsednički kandidat 2016. godine.

BONUS VIDEO: Ping pong Brižit Makron i Kamile

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar