Foto: Instagram/danny.drl

Objavljene su fotografije britanskog fotografa Denija Darlingtona, koji je ubijen u Izraelu, nastale nespredno pre napada Hamasa.

Britanskom fotografu Deniju Darlingtonu, koji je živeo u Berlinu i njegovoj devojci iz Nemačke Karolin Bol, gubi se svaki trag od kada su se krili u bunkeru u Nir Oru, kibucu u južnom Izraelu, kaže Karolinin zet Sem.

Paskezi je rekao da je njegova porodica saznala kasno u nedelju od čoveka koji radi u kibucu da su tela ovog para identifikovana.

Srceparajuće fotografije na Instagramu pokazuju kako se par zajedno smeje neposredno pre nego što su nestali tokom smrtonosnog napada na Izrael.

Foto: Instagram/labohl

Nekoliko izraelskih novinskih kuća, pozivajući se na zvaničnike spasilačke službe, saopštilo je da je najmanje 700 ljudi sada ubijeno u zemlji, a napadi se nastavljaju.

PROČTAJTE JOŠ:

Skrhana Karolinina sestra objavila je na Instagramu da je porodica saznala o smrti para od prijatelja „na terenu“ u Izraelu.

„Danas smo od Karolinine prijateljice na terenu u kibucu Nir Oz u Izraelu saznali da su ona i Deni ubijeni u terorističkom napadu juče. Slomljeni smo i radimo na tome da se izborimo sa ovom nezamislivom tragedijom. Šaljemo najdublju zahvalnost onima koji su se danas potrudili da je pronađu i pruže informacije i kontakte“, navela je.

Foto: Instagram/danny.drl

Fotografov otac Dejvid Darlington ranije je rekao za BBC da je njegov sin putovao sa Nemicom i da je njegova polusestra poslednji put razgovarala s njim u subotu ujutro.

Sve najnovije informacije iz Izraela možete pratiti u našem blogu uživo

BONUS VIDEO: Gaza u ruševinama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar