Foto:STRINGER / AFP / Profimedia/Shutterstock/Tupungato/Privatna arhiva

Istraga o okolnostima pod kojima je ubijena 27-godišnja Anastasija Rubinska iz Poljske, čije je telo pronađeno u nedelju u močvari ostrvu Kos u Grčkoj, je u punom jeku, a novi stravični detalji su šokirali svet.

Sumnje su od prvog trenutka pale na 32-godišnjaka iz Bangladeša, koji je u ponedeljak uveče poslednji video Anastasiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Policajci koji ga ispituju u vezi sa ovim slučajem, zapravo su ustanovili da je 32-godišnjak počeo da iznosi kontradiktorne informacije, jer je u početku tvrdio da je silovao Anastasiju. Potom je rekao da se tako nešto nikada nije desilo.

Vlasti su za telom nesrećne devojke tragali šest dana, a onda je usledilo jezivo otkriće, prenosi protothema.gr.

Najnovije informacije pokazuju da je mesto na kojem je pronađeno telo 27-godišnje devojke blizu poslednjeg mesta na kojem je lociran njen mobilni telefon koji je u prethodna 24 časa pronađen na drugom mestu bez SIM kartice.

Anastasia Patricia Rubinska Foto:Instagram

Očekuje se da će više informacija o okolnostima smrti 27-godišnjakinje biti poznato u narednih nekoliko sati.

Obukcija bi trebala da da potrebne odgovore, jer je moguće da je Anastasija bila živa kada je bačena gola i umotana u čaršav unutar kese za đubre, prekrivenom granjem.

Prve informacije pokazuju da su na vratu mlade Poljakinje pronađeni tragovi dlanova, što potvrđuje prvu procenu da je bila žrtva davljenja.

Pored muškarca iz Bangladeša, policajci koji vode slučaj pomno prate i njegovog cimera Pakistanca.

Anastasia-Patricia Rubinska Foto:Privatna arhiva

DNK i kosa devojke pronađeni su u sobi 32-godišnjeg muškarca iz Bangladeša, dok postoji i materijal sa sigurnosnih kamera na kojem se čini da je ušao u kuću zajedno sa mladom Poljakinjom. Istovremeno, kod njega je pronađena i avionska karta za Italiju sa datumom polaska dan nakon nestanka 27-godišnjakinje.

Policija veruje da je 32-godišnjak nameravao da pobegne u inostranstvo , a dodatni elemenat koji izaziva sumnju su znaci borbe na rukama.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar