Foto:police

Majkl King (33) je ukrao pepeo oca svoje bivše devojke, pre nego što joj je zapretio da će joj uništiti život. Klupko je odmotano na suđenju Kingu, kada je otkriveno da ima istoriju nasilnog ponašanja prema partnerkama.

Majkl King (33) oteo je pepeo oca i dede svoje bivše devojke iz njene kuće, ali nažalost pepeo više nikada nije pronađen.

Ovaj muškarac koji sada ima tri presude u slučajevima koje su protiv njega pokrenule tri bivše partnerke, rekao je svojoj bivšoj devojci da će joj okrenuti život naglavačke.

Na sudu u Birmingemu je navedeno da je King pretio da će udariti majku svoje bivše devojke, bombardovao je porukama i pratio je u svom automobilu.

Otac dvoje dece, koji trenutno služi kaznu od 29 meseci zbog uznemiravanja i krivičnog dela protiv druge žene, proglašen je krivim za krađu i po dve tačke za uznemiravanje.

Kada je osudila Kinga na 25 meseci zatvora, sudija Sara Bakingem ga je opisala kao „ljutog i ogorčenog čoveka“.

I pre nego što mu je izrekla petogodišnju zabranu prilaska kako bi zaštitila žrtvu i njenu porodicu, rekla je osuđenom: „Nemate nikakvog stida i sramote uopšte“.

PROČITAJTE JOŠ:

Na sudu je rečeno da su se ovi strašni incidenti dogodili nakon što je bivša devojka saznala za Kingovu prošlost, uključujući i istoriju porodičnog zlostavljanja dve prethodne devojke.

„Krađa je bila posebno zlobna“, rekla mu je sudija. „Ukrali ste pepeo oca i dede svoje bivše partnerke, to je bila teška povreda poverenja“, navela je ona.

Tužilac je rekao da je King pretio devojci da će joj „okrenuti život naglavačke“.

BONUS VIDEO: Pucnjava u gej klubu u Kolorado Springsu