Dave Courtney Foto:Phil Loftus / Capital pictures / Profimedia

Pokrenuta je istraga o smrti gangstera Dejva Kortnija nakon što je on pronađen mrtav s jastukom preko lica.

Kortni (64) pronađen je mrtav juče u svom domu u Londonu.

Dejli mejl piše da je bio odlično raspoložen za vreme utakmice koju je gledao s prijateljima, a pili su do ranih jutarnjih sati u nedelju.

Dave Courtney Foto:Splash News / Splash / Profimedia

Njegov prijatelj i podstanar Brendan MekGrir (57) se zabrinuo kada Kortni nije izašao iz svoje spavaće sobe. Otišao je tamo i zatekao ga u krevetu. Video je da je upucan u glavu, a preko lica je imao jastuk.

Izvori kažu da je gangster nosio rukavice, a prostrelna rana je od pištolja Glock 9 mm. Radi se o vrsti oružja čestom u kriminalnom podzemlju.

Dave Courtney Foto:MATRIXPICTURES.CO.UK / Matrixpictures / Profimedia

U nedelju se na njegovom Tviteru pojavila objava u kojoj se navodi da je ‘tragično sebi oduzeo život vatrenim oružjem‘. Policija istražuje njegovu smrt, a za sada niko nije uhapšen, javlja Dejli mejl.

Pre samo tri meseca, Kortni je izveden na sud nakon što je policija u njegovom domu pronašla oružje.

Dave Courtney Foto:Phil Loftus / Capital pictures / Profimedia

On i prijatelj MekGrir su optuženi tada, nakon pronalaska tog oružja. Fotografije su tada objavljene u časopisima, a na njima se videlo oružje na zidovima.

POGLEDAJTE JOŠ:

Dan pre smrti, Kortni je na svom Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj je obučen u belu košulju, plavi prsluk i crvenu kravatu dok pozira i smeje se s prijateljima.

„Kakav cool dan“, napisao je uz fotografiju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar