Foto:EPA-EFE/NEIL HALL/EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kralj Čarls i princ Hari mogli bi da se sastanu na mirovnim pregovorima već sledećeg meseca, ali se ne očekuje da će Megan Markl biti tamo, tvrdi kraljevski izvor.

Princ Hari treba da odleti u Kaliforniju preko Londona kada se „Igre nepobedivih“ završe u Nemačkoj. I kralj i vojvoda od Saseksa biće u Londonu, što znači da bi mogli da se sretnu u nadi da će popraviti tenzije u porodici.

Izvor iz palate je rekao da će se kralj Čarls vratiti iz Balmorala sredinom septembra i da se ne očekuje da će otputovati u Francusku do 20. septembra.

Izvor je rekao za OK! : „Kralj Čarls treba da se vrati u London iz Balmorala sredinom septembra, što je povezano sa završetkom Harijevog putovanja u Diseldorf. Kralj ima pomerenu zvaničnu posetu Francuskoj 20. septembra, tako da ima nekoliko slobodnih dana u Londonu da se sastane sa svojim sinom. Osoblje pokušava da podesi detalje“.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako se ipak sastanu, to bi bilo prvi put da su se videli od Čarlsovog krunisanja u maju. Međutim, to bi bio prvi lični susret oca i sina otkako su Harijevi kontroverzni memoari objavljeni u januaru.

Ne očekuje se da će Megan biti na ovim pregovorima, ali će biti na „Igrama nepobedivih“ sa Harijem. Miror je kontaktirao Bakingemsku palatu i Saseksove za komentar.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa trebalo bi da izađu na scenu tokom ceremonije zatvaranja igara u Diseldorfu u Nemačkoj sledećeg meseca. Hari (38) održaće oproštajni govor na ceremoniji zatvaranja događaja koji se održava u Merkur Spiel-Areni 16. septembra. Ovo dolazi pošto je izašao trejler za njihov novi Netflik dokumentarac pod nazivom „Nepobedivo srce“ i trebalo bi da bude o Harijevim „Igrama nepobedivih“.

U međuvremenu, 42-godišnja Megan će biti domaćin segmenta „Scena iz života“, koji pruža uvid u hrabrost i otpornost povređenih vojnika i žena koji se takmiče.

PROČITAJTE JOŠ:

Očekuje se da će ona dati „potresan“ doprinos i poslužiti kao svedočanstvo o sposobnosti igara da transformišu živote, rekli su organizatori.

Dokumentarni filmovi će postati dostupni na Netfliksovoj platformi za striming od 30. avgusta. Igre u paraolimpijskom stilu za povređena i bolesna vojna lica i veterane osnovao je Hari 2014. Ova emisija je bila jedna od prvih koja je najavljena nakon što su Saseksi potpisali svoj multi-milionski ugovor sa Netfliksom, ali tek dolazi u emitovanje skoro tri godine nakon potpisivanja ugovora. Trejler za emisiju počinje Harijevim govorom koji je održao na ceremoniji otvaranja igara prošle godine u Holandiji.

Zatim se seče na snimak nekih takmičara koji treniraju za događaj i fokusira se na neke od takmičara koji govore o sopstvenim iskustvima. Čak se vidi i jedan ukrajinski trener u video pozivu koji govori o ratu u zemlji dok se granatiranje može čuti u pozadini.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar