Foto: gmp.police.uk

Luis Džons (24) iz Liverpula osuđen je na doživotni zatvor zbog toga što je oteo devojčicu (6) sa polja na kom se igrala sa svojim rođacima pored kuće svoje sestre, a potom je i silovao.

Naime, deca su se tog 17. avgusta prošle godine igrala ispred kuće svoje tetke kada su primetila Džonsa koji sedi na klupi, piše Miror.

Na njoj je proveo nekoliko sati i sve vreme ih pažljivo posmatrao i fotografisao ih. U jednom trenutku je skinuo majicu, i tim potezom otkrilo tetovažu na grudima – koju je primetilo jedno dece i po kom je na kraju i identifikovan.

Džons je tada prišao mladićima i zamolio ih da mu pomognu da sakupi štapove, pre nego što je zgrabio devojčicu oko struka, stavio joj ruku na usta i pobegao sa njom niz zapuštenu železničku stanicu.

Pročitajte još:

Odmah je počela pretraga područja, a nakon nekoliko sati pronađena je i vidno uznemirena devojčica.

Odvedena je u centar za decu koja su preživela traumu i pružena joj je neophodna pomoć.

Džons je ubrzo uhapšen i sada je osuđen na doživotni zatvor, sa mogućnošću da traži uslovni otpust – ali tek nakon 2035. godine.

BONUS VIDEO Zlostavljao dete od tri godine, tužilaštvo odreagovalo tek pod pritiskom: Isekao mu ruku, udarao ga štampom po glavi, dete gubilo svest dva puta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar