Aleksa Bečić, Jakov Milatović i Dritan Abazović Foto:Shutterstock/Vesna Lalić/Nova.rs/Luka Zeković/Goran Srdanov/Nova.rs

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad (PES) Jakov Milatović smatra da za njegov uspeh na predsedničkim izborima nema nikakvu važnost činjenica da je Građanski pokret URA zvanično podržao kandidatriru Alekse Bečiča (Demokrate) za najvišu funkciju u državi.

„Mislim da će, što god da uradio Dritan Abazovič, najveći deo članstva i simpatizera URA, podržati mene kao predsedničkog kandidata. To su poruke koje ja svakodnevno dobijam od njih. Mislim da je sjajna energija, da građani jako dobro reagiuju jer su prepoznali da smo PES i ja kao kandidat nosioci politika budućnosti i da smo mi jedini koji možemo konačno stati na put politikama prošlosti i da ih pošaljemo tamo gde i propidaju – u prošlost. Imamo dobru energiju i siguran prolaz u drugi krug, a možda čak i pobedu već 19. marta,“ kazao je Milatović, pišu Vijesti.

Osvrćući se na činjenicu da je nakon dužeg premišljanja, URA danas i zvanično podržala predsedničku kandidaturu lidera Demokrata Alekse Bečića, Milatović je istakao da je „legitimno političko pravo svakoga da podrži koga misli da treba“.

Pročitajte još:

„Ja koliko razumem, to je jedna podrška koja dolazi u ovom trenutku upravo radi nekih možda vrlo kratkoročnih političkih interesa u kontekstu i rekonstrukcije upravo i Abazovićeve Vlade. Međutim, siguran sam da će najveći broj članova i simpatizera GP URA podržati mene za predsedničkog kandidata i da će to biti dodatni garant moje sigurne predsedničike pobjede,“ naglasio je Milatović.

BONUS VIDEO Abazović pokazao fotografiju: Milo Đukanović sa „škaljarcima“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar