Foto: Met Police

Troje sadista je do smrti mučilo Šakiru Spenser (35), dajući joj da jede samo kečap. Pored toga što joj nisu dozvoljavali da jedu, ubice su je mučile, palile i potom pretukle na smrt.

Spenser, majku dvoje dece, policija je pronašla mrtvu u njenoj kući u Hanvelu, u zapadnom Londonu, nakon što je komšija primetio crve kako puze ispod njenih ulaznih vrata.

Britanija policija
Britanija policija Foto:Tanjug/Matthew Cooper/PA via AP)

Za ubistvo su osumnjičeni Ašan Studholm (38), njen ljubavnik Šon Pendleberi (26) i Liza Ričardson (44), koji negiraju bilo kakvu umešanost, piše Dejli Mejl.

Tokom meseci koji su prethodili njenom ubistvu, optuženi, pre svega Studholm i Ričardson, pokorili su i manipulisali Šakirom, koja je potpuno bila pod njihovom kontrolom.

„Ukrali su joj samopoštovanje, finansije, preuzeli njen stan, prostituisali je, tretirali kao robinju, naređujući joj da se probudi u ranim jutarnjim satima da im očisti kuće, hraneći je samo kesicama kečapa“, rekao je svedok upoznat sa istragom.

Tada su je, navodno, fotografisali i snimali.

Britanija policija Foto:Tanjug/AP Photo/Matt Dunham

Kako navode oni koji su je poznavali, tokom poslednjih meseci života bila je „kost i koža“.

Kako su je ubili?

Žrtva je u večernjim časovima u beživotnom stanju uvučena u prtljažnik crvenog automobila koje je Pendleburi pozajmio od svoje tetke.

Pročitajte još:

Odvezli su ga on i Studholm nazad u Šakirin stan u Hanvelu.

Smestili su njeno telo u orman u hodniku i očistili ostatak stana.

Otkrili su ih snimci nadzornih kamera, na kojima se vidi kako optuženi kupuju sredstva za čišćenje i idu prema Šakirinom stanu u ranim jutarnjim časovima.

Tek kada su komšije videle crve kako puze ispod njenih vrata, pozvale su policiju. Oni su potom pronašli Šakirino telo u fazi raspadanja.

BONUS VIDEO Hapšenje pucača iz Futoga