Hrvatska policija
Hrvatska policija Foto:Shutterstock/lordzg

Hrvatska policija saopštila je da nove detalje strašne tragedije koja se dogodila na području Donje Bistre kod Zaprešića, kada je majka usmrtila petogodišnje dete, a potom presudila sebi.

Prema izveštaju tela su pronađena u ponedeljak oko 12:30 časova u porodičnoj kući u Donjoj Bistri nakon dojave člana porodice. Policija je odmah po dolasku, na osnovu vidljivih povreda, konstatovala da se radi o ubistvu.

Pročitajte još:

Kako saznaje Index.hr žena je ubila petogodišnje dete pa sebe, a tela je pronašao otac. Reč je o porodici koja se nedavno doselila u Donju Bistru.

Hrvatska policija sa druge strane nije objavila mnogo novih informacija, ali su obavestili javnost da je žena ćerku ubila nožem, a onda istim nožem izvršila samoubistvo. Otkrili su i da su se tragedija dogodila između 9:30 i 11 časova u ponedeljak.

„Juče, 4. aprila između 9.30 i 11 časova, na području Donje Bistre, u kupatilu kuće, 30-godišnjakinja je nožem usmrtila dete, nakon čega je istim sredstvom presudila sebi“, navodi se u saopštenju.

Beživotna tela u kući je pronašao otac deteta, koji je obavestio policiju. Nakon obavljenog uviđaja tela su prebačena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

BONUS VIDEO: Otac zadavio troje dece i pokušao da presudi sebi: Nezapamćen zločin u Zagrebu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar