Foto: Peter Byrne / PA Images / Profimedia

Nikola Buli, majke dvoje dece, nestala je pre nekoliko dana u Velikoj Britaniji. Njen partner sada poručuje da porodica prolazi kroz pakao i apeluje na policiju da pojača potragu za Nikolom.

Nikola (45) je nestala u petak ujutro, a njen mobilni telefon je pronađen blizu mesta gde je poslednji put viđena, na stazi za pored reke Vajr u Lankaširu. Njen pas kojeg je šetala, špringer španijel Villov, pronađen je između reke i klupe.

Njen partner Pol Ansel, govoreći iz porodične kuće u Inskipu, Lankašir, rekao je: „Ovo je pakao. To je samo potpuna neverica. Proživljavamo ovo, ali ne izgleda stvarno. Sve što možemo reći je da moramo da je pronađemo. Ona ima dve devojčice kojima je potrebna mama. Moramo sada da dobijemo dobre vesti“.

Foto: Facebook/Nicola Jane Bulley

Načelnica Seli Rajli iz policije Lankašira rekla je Miroru da je telefon Nikole Buli još uvek bio u aktivnom pozivu kada je pronađen: „Telefon je bio povezan sa konferencijskim pozivom i on nije prekinut“.

Načelnica Rajli je na konferenciji za novinare rekla da strahovi za Buli rastu kako vreme prolazi.

„Policija ima zaista otvoren pogled na to šta se moglo dogoditi, ali verujemo da je verovatno da je Nikola nestala i da ovo nije istraga o zločinu“.

Ansel je rekao da bi on ili Buli, poznata i kao Niki, obično ostavljali svoju decu, od devet i šest godina, u lokalnu osnovnu školu pre nego što bi psa Vilou odveli u šetnju duž obližnje reke.

„Primio sam poziv iz škole u vezi sa nekim ko je pronašao Nikin telefon i pseći povodac na klupi“, rekao je Ansel, koji je kasnije pozvao policiju.

Foto: Peter Byrne / PA Images / Profimedia

„Vodimo decu u školu i vodimo psa tamo dole – bilo ja ili Niki – skoro svaki dan“, dodao je.

Policija Lankašira je tokom vikenda izvršila pretrage koristeći bespilotne letelice i policijske pse, uz podršku vatrogasne i spasilačke službe Lankašira, gorskog spasilačkog tima Bovland Penine i tima za potragu pod vodom na severozapadu.

Policija je danas saopštila da veruje da je Nikola nestala osoba i da se to trenutno ne tretira kao „istraga o zločinu“.

Foto: Peter Byrne / PA Images / Profimedia

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar