Ilustracija Foto: Shutterstock

Policija u Grčkoj saopštila je da ispituje slučaj bebe čije telo je u četvrtak pronađeno zakopano u blizini Larise, grada koji je pre nekoliko dana bio u centru pažnje medija zbog stravične železničke nesreće do koje je došlo prilikom sudara putničkog i teretnog voza.

Slučaj je pokrenut kad se u bolnici pojavila žena stara 38 godina koja je imala jake bolove i obilno krvarenje. Tokom pregleda je ustanovljeno da se nedavno porodila, dok su u materici pronađeni delovi posteljice.

Žena je dobila sepsu, ali je negirala da je bila trudna i odbijala je da odgovara na pitanja lekara.

Foto: Shutterstock

Tada je alarmirana policija, koja je došla do saznanja da se žena porodila u kupatilu u svojoj kući u Larisi, nakon čega je bebu bacila u đubre.

Brat porodilje tvrdi da njegova sestra nije ni znala da je trudna.

„Niko nije znao da je trudna, čak ni ona sama. Do juče je išla da čuva ovce“, rekao je brat porodilje i dodao da ne zna ko bi mogao da bude otac deteta.

Tvrdi da je njegova sestra imala urednu menstruaciju.

„Da je znala da je trudna ne bi išla da čuva ovce. Ja sam bebu zakopao, bila je majušna. Ne shvatate, ja to ne mogu da vam objasnim, beba je bila malo veća od mobilnog telefona“, tvrdi brat.

Pročitajte još:

Lekar koji je izvršio obdukciju kaže da prvi podaci pokazuju da je u pitanju prevremeni porođaj i da je dete rođeno mrtvo, te dodaje da se vrše dodatne analize.

Kako pišu grčki mediji, porodiljini roditelji izvukli su zatim novorođenče iz kontejnera i odneli ga dva kilometara od sela, gde su dete zakopali na sopstvenoj njivi.

Mediji navode da je prilikom ekshumacije tela novorođenčeta uočeno da je beba zadobila udarce u predelu glave. Patolog nije potvrdio ove navode.
Majka bebe je i dalje u bolnici u kritičnom stanju.

BONUS VIDEO Zašto su umrle trudnice u Užicu i Nišu?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar