Foto: Facebook

Majku dvoje dece koja je tragično poginula u saobraćajnoj nesreći u Severnom Velsu roditelji su nazvali "draga devojka" dok su joj odavali počast.

Ema Luiz Moris (28) umrla je, a četvorogodišnjak, za koga se veruje da je njen sin, zadobio je povrede opasne po život nakon sudara na putu A487 prošlog ponedeljka.

Još tri osobe su takođe teško povređene u incidentu kod Kernarfona.

Foto: Facebook

Emini roditelji su izdali saopštenje preko policije Severnog Velsa u kojem kažu: „Naša lepa ćerka nam je okrutno oduzeta – i to prerano. Sa samo 28 godina, naša draga devojka imala je mnogo više života za život. Ema Luiz Moris je bila lepa spolja i iznutra i ostaviće ogromnu prazninu u svim našim životima. Veoma smo zahvalni na svim lepim rečima koje smo dobili od porodice i prijatelja, ali molimo da se poštuje naša privatnost u ovom teškom trenutku i nećemo davati dalje komentare. Nastavljamo da pratimo našeg unuka koji je u kritičnom, ali stabilnom stanju u bolnici. Molimo se da uskoro ozdravi.“

Foto: Facebook

Do sudara je došlo oko 19 časova u ponedeljak, 3. aprila, kada je policija primila izveštaje o nesreći u kojoj su učestvovali tamnosivi Audi A3 limuzina, BMV serije 1, Pežo 208 i Škoda Oktavija.

Ema je vozila Pežo i nažalost, proglašena je mrtvom na licu mesta.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon tragedije, prijatelji su organizovali akciju prikupljanja sredstava JustGiving kako bi pomogli Eminim sinovima i njihovom ocu. Za manje od 24 sata prikupio je više od 1.300 funti.

Organizator je napisao: „Ema je svima bila najveći prijatelj i njen prelep osmeh mogao je da osvetli svaku sobu. Bila je jedna od milion. Ema će nedostajati njenoj porodici i prijateljima i svima koji su je poznavali.“

Foto: Facebook

Četvorogodišnje dete prebačeno je u bolnicu Alder Hej u Liverpulu sa povredama opasnim po život. Još jedna žena je u teškom stanju helikopterom prebačena u bolnicu Stouk, a još dve osobe su sa teškim povredama prebačene u Isbiti Gvinedd, Bangor.

Policija je uputila apel za svedoke i snimke sa kamere koji su doveli do incidenta između 18.30 i 19.00 časova. Policajci su posebno zainteresovani da obezbede snimke Audija.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar