Abigail White, Bradley Lewis Foto:Avon and Somerset Constabulary / / SWNS / Profimedia/Avon & Somerset Police / SWNS / SWNS / Profimedia

Model OnlyFansa poznata kao "Lažna Barbika" zahteva bračne posete sa svojim novim muškarcem nakon što je ubila svog dečka.

Abigejl Vajt je proglašena krivom nakon što je zabil nož u srce Bredlija Luisa – oca njeno troje dece – prošlog marta.

Ovaj 24-godišnjakinja je osuđen na doživotnu kaznu zatvora i mora da odleži najmanje 18 godina iz rešetaka.

Vajt je zarađivala oko 50.000 funti godišnje objavljujući erotske snimke na OnlyFans-u pre nego što je prošle godine zatvorena.

Ona je sada smeštena u HMP Istvud Parku u Glosterširu i rekla je da je šokirana da partneri ne smeju da uđu u zatvore za žene.

Abigail White Foto:Avon and Somerset Constabulary / / SWNS / Profimedia

Ubica je rekla da šefovi treba da uzmu u obzir njene „potrebe“ i da dopuste muškarcima da ostanu preko noći sa ženskim zatvorenicama.

„Palo mi je na pamet, nakon što sam nedavno osuđena na 18 godina, da zatvori ne omogućavaju noćenje zatvorenicama i njihovim partnerima“, rekla je ona za zatvorski časopis Insajd tajms.

„Trebalo bi da uzmu u obzir i uzmu u obzir naše potrebe i da dopuste muškarcima i ženama da prenoće zajedno. Volela bih da znam šta drugi zatvorenici misle o ovome, jer se dosta devojaka ovde slaže“, rekla je.

Vajt je priznala ubistvo gospodina Luisa iz nehata u Kingsvudu, blizu Bristola, ali je proglašena krivom za ubistvo.

Bradley Lewis Foto:Avon & Somerset Police / SWNS / SWNS / Profimedia

Ona je izvela smrtonosni napad nakon što je par viđen na nadzornim kamerama u pabu.

Na suđenju se čulo kako je Vajt „zabila“ nož u grudi gospodina Luisa, ali je ona tvrdila da je podigla sečivo da ga „šokira i uplaši“ i da nije shvatila šta je uradila dok nije bilo prekasno.

Obraćajući joj se prošle godine, sudija Piter Donald Frejzer je rekao: „Ne samo da će vaše troje dece rasti bez oca, već će odrastati znajući da im je majka ubila oca“.

PROČITAJTE JOŠ:

Portparol zatvorske službe je rekao: „Zatvorenici viđaju porodicu tokom dnevnih poseta koje nadgleda osoblje“.

Nakon što je Vajtova osuđena, policija Ejvona i Somerseta izdala je saopštenje u kojem kritikuje njenu „okrutnu laž“ i „bezdušne i sebične postupke“.

Viši istražni službenik DI Ben Lavender rekao je: „Bredli je bio veoma voljen mladić, otac, sa celim životom pred sobom. Abigejl Vajt je svojim bezosjećajnim i sebičnim postupcima surovo otela taj život“.

„U svom prvobitnom iskazu, pokušala je da tvrdi da se Bredli izbo nožem, što je bila surova laž, ali je zbog dokaza koje je prikupio naš tim priznala optužbu za ubistvo iz nehata na prethodnom sudskom ročištu. Ovo suđenje je održano jer je tužilaštvo tvrdilo da je ona ubila Bredlija, a to je potkrepljeno presudom porote“.

„Bili smo odlučni da sprovedemo temeljnu i mukotrpnu istragu kako bismo postigli pravdu za Bredlija – sa našim timom policajaca i policijskog osoblja koji je prikupljao i pregledavao dokaze, uključujući snimke nadzorne kamere, veliki broj postova na društvenim mrežama i glasovnih poruka, kao i oduzimanje više od 200 izjava i sedam intervjua snimljenih na video zapisu“.

Dodao je: „Moje misli, kao i misli celog policijskog tima, su sa Bredlijevom porodicom, koja je sve vreme pokazala ogromno dostojanstvo i hrabrost“.

BONUS VIDEO: Masovna pucnjava na Univerzitetu Mičigen

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar