Foto: Laszlo Halasi / Shutterstock

Dva brata adolescenta uhapšeni su nakon tragične smrti njihove sestre koja je usledila nakon svađe oko božićnih poklona.

Prema Kancelariji šerifa okruga Pinelas na Floridi, 23-godišnju ženu smrtno je upucao njen 14-godišnji brat u grudi dok je njen 10-mesečni sin bio pored u nosiljki, piše Jutarnji list.

Njega je tada ustrelio 15-godišnji brat, koji je izvukao svoj pištolj. Pucnjava je navodno usledila nakon svađe oko toga ko će dobiti više poklona.

Šerif Bob Gualtijeri obavestio je novinare da je usred haosa 15-godišnji stariji brat pobegao s mesta nesreće, usput bacivši svoje oružje, a 14-godišnji srednji brat, koji je u nesreći ranjen, trenutno je hospitalizovan i u stabilnom je stanju, a nakon puštanja će biti priveden.

Pročitajte još...

Vlasti u Floridi identifikovale su vatreno oružje korišćeno u incidentu. Lokalni tužioci će razmotriti slučaj kako bi utvrdili da li će se 14-godišnjak suočiti s optužbama za odraslu osobu za tragično ubistvo svoje sestre, kako je izjavio šerif Gualtijeri.

Uprkos tome što je hitno prebačena u bolnicu, žena je podlegla povredama, pretrpevši unutrašnje krvarenje koje joj je onemogućilo disanje. Srećom, beba je ostala nepovređena.

Petnaestogodišnjak je uhapšen i optužen za pokušaj ubistva prvog stepena i krivotvorenje dokaza. Slučaj će biti predmet daljeg ispitivanja lokalnih tužioca.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar