Zdravko Krivokapić Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Demokratski front (DF) je do sada morao naučiti da je najbolje kad se pre izbora sakriju iza drugih, a potom se naknadno pojave kao "oslobodioci", kazao je bivši premijer Zdravko Krivokapić, koji je na izborima 2020. bio nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" okupljene oko DF-a.

„Napadi Milana Kneževića i DF-a na 42. Vladu ne prestaju ni skoro devet meseci nakon njenog obaranja. Sa druge strane, to im ne smeta da članicu te iste Vlade stavljaju za nosioca svoje liste za lokalne izbore u Podgorici, ali i da u svoje redove primaju i neke druge ‘moje’ ministre i funkcionere.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Iz iskustva osvajanja slobode od 30. avgusta 2020. godine su morali naučiti da je najbolje kada se pre izbora sakriju iza drugih, a potom se naknadno pojave kao ‘oslobodioci’. Ponosan sam na sve što smo uradili kao 42. Vlada Crne Gore“, naveo je Krivokapić na Tviteru.

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević je danas rekao da je, prilikom kupovine dva aviona za „ToMontenegro“, napravljena šteta za državu od 11,2 miliona dolara, a „nekome obezbeđenja tolika imovinska korist“. On je kazao da su za to krive osobe iz, kako je kazao, pokojnog Montenegro erlajnsa, tadašnjeg rukovodstva „ToMontenegro“ i Vlade Zdravka Krivokapića.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar