Foto:Profimedia.rs

Tokom partnije stonog tenisa grupe mladića u parku u Minhenu došlo je do opšte svađe tokom koje je 22-godišnji Bosanac i izvadio nož i smrtno ranio 25-godišnjeg Hrvata.

Sve je počelo kada se okupila grupa mladića uzrasta od 18 do 25 godina koji su kupili pivo i otišli da igraju stoni tenis. U jednom trenutku došlo je do svađe između Bosanca i Hrvata te je Bosanac izvadio nož i napao godišnjaka.

Jedan 18-godišnjak pokušao je da spreči napad te je zadobio posekotinu na ruci. Nakon što je 25-godišnjak povređen pao na pod, osumnjičeni i ostatak društva su pobegli. Beživotno telo 25-godišnjaka u parku je pronašao prolaznik, koji je odmah kontaktirao policiju.

Pročitajte još:

Istovremeno trojica mladića odvela su 18-godišnjaka s posekotinom na ruci, koja je bila ozbiljna. Nakon toga je klupko počelo da se odmotava, piše Dnevnik.hr.

„Istraga je trenutno usresređena na navodnog počinitelja“, rekla je tužiteljka Julijana Grotz.

Stegan Bir, šef odeljenja za ubistva u Minhenu je rekao da je policija uhapsila 22-godišnjaka u nedelju uveče, a pretragom stana pronađeni su elektrošokeri i bokseri. Osumnjičeni je od ranije poznat policiji i brani se ćutanjem. Priveden je zbog ubistva iz nehata i preti mu 15 godina zatvora.

BONUS VIDEO Uviđaj u Subotici na mestu zločina gde je čovek ubio suprugu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar