Foto: BARBARA GINDL / AFP / Profimedia

Nakon napada čekićem na 39-godišnjakinju i pronalaska tela njenog petogodišnjeg sina u Dunavu, u ponedeljak ujutro otkriveno je još jedno telo. Policija sumnja da je u pitanju dečakov otac (41). Kako je rekao portparol policije Matijas Šuster, identifikacija tela još uvek nije bila moguća.

Telo je otkrio policijski helikopter oko 8.30 ujutru.

Foto: Shutterstock

Oca preminulog dečaka već nekoliko dana traži policija, jer nije pronađen ni na kućnoj adresi u Beču, ni kod poslodavca.

Policija navodi da je muškarac svoju bivšu suprugu povredio čekićem u predelu ramena, lica i glave. Žena je napadnuta ispred svoje kuće dok je čekala bivšeg muža koji je trebao da vrati njihovog sina kući, jer je majka imala starateljstvo nad detetom.

Pročitajte još...

Međutim, kako su preneli lokalni mediji, otac se pojavio sam, pretio ženi praznim pištoljem pre nego što je napao čekićem. Komšija je saznao za pozive u pomoć i pokušao je da spreči dalje napade, nakon čega je 41-godišnjak pobegao, piše austrijski portal.

Sin je kasnije pronađen mrtav. Policija je otkrili beživotno telo i nakon neuspešnih pokušaja reanimacije utvrdila da je reč o petogodišnjaku. Rezultat obdukcije još nije objavljen.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar