Foto:Screenshot/Facebook/Melissa Highsmith

Melisa Hajsmit je 1971. imala samo 22 meseca kada je kidnapovana. Sada, pet decenija kasnije, roditelji su uspeli da je pronađu DNK analizom.

Hajsmit, pravog imena Melani, živela je u Fort Vortu većinu svog života i nikada nije znala da je kidnapovana. Navodno ju je kidnapovala dadilja kada je bila 22-mesečna beba. Pronašla je svoju porodicu zahvaljujući podudaranju u bazi podataka 23andMe, kompanije za testiranje DNK porekla.

„Otac mi je poslao poruku na Mesindžeru i rekao: ‘Znate, tražim svoju ćerku 51 godinu’“, rekla je ona.

Pre ove poruke koju je dobila preko Fejsbuka, nije ni znala da je porodica traži.

Porodica ju je pronašla preko DNK podudaranja sa jednim od njene dece preko 23andMe. Nakon toga, njeni roditelji su se sastali sa njom i uradili zvanično testiranje.

Njena majka, Alta Apantenco, rekla je da misli da više nikada neće videti svoju ćerku.

Pročitajte još:

Rok zastarelosti je istekao 20 godina nakon Melisenog 18. rođendana, ali je odeljenje saopštilo da će nastaviti istragu kako bi „otkrilo sve dostupne informacije o Melisinom otmici, koja se dogodila pre 51 godinu“.

„50 godina moja mama je živela sa krivicom što je izgubila Melise. Takođe je živela sa optužbama zajednice i cele zemlje da je povredila ili ubila sopstvenu bebu. Tako mi je drago da se Melisa vratila. Nikada ne gubite nadu“, rekla je Šeron, Melisina mlađa sestra.

BONUS VIDEO Sme li porodica da traži reviziju obdukcije?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar