Foto: Jones County Sheriff's Department

Žena iz Misisipija uhapšena je i mogla bi dobiti do deset godina zatvora nakon što se na snimku objavljenom na društvenim mrežama navodno vidi kako ima seksualni odnos sa psom.

Tvrdi se da je Deniz Frejzer (19) uhvaćena na snimku koji se proširio preko Snepčeta i prikazuje njen seks sa muškim psom.

Zabrinuti stanovnik je video snimak iz februara prijavio lokalnim vlastima i ona je na kraju uhapšena pod teškim optužbama za okrutnost.

„U mojih 17 godina u provođenju zakona, ovo je jedan od najuznemirujućih slučajeva koje sam ikada istražio“, rekao je narednik JD Karter iz odeljenja šerifa okruga Džons.

Foto: Jones County Sheriff’s Department

„JCSD poseduje nekoliko video snimaka koji su toliko eksplicitni da nismo u mogućnosti da ih objavimo ili čak razgovaramo o određenom sadržaju. Istraga o ovom slučaju je daleko od završetka“, istakao je on.

Frejzer je priznala da je to bila njena seksualna veza sa životinjom na snimku, tvrdi se.

Karter kaže da je Frejzerov alibi bio da je bila primorana da počini gnusna dela, ali kaže da za to nema dokaza iako istražuju.

Foto: Jones County Sheriff’s Department

Navodno je rekla policiji da joj je „prećeno da će to da uradi“, kao i da „ljudi plaćaju“ za takve video snimke, navodi Laurel Leader-Kol.

„Nikada se ranije nismo bavili ovom vrstom slučaja“, rekao je Karter. „Zaista ne postoje prave reči kojima se to može opisati osim odvratnog. Dakle, trenutno smo još uvek u toj početnoj fazi, odmah nakon prvog dela. Ali, još ćemo to da ispitamo da vidimo da li ima još“, dodao je.

Kaže da će možda biti još video snimaka snimljenih u drugim okruzima. Oni su alarmirali obližnja šerifova odeljenja.

Psi su zaplenjeni iz kuće u kojoj je uhapšena Frejzer i odvedeni su u lokalnu bolnicu za životinje.

Jedan od pasa je nemački ovčar kojeg je Frejzer nazvao ‘službenim psom’.

PROČITAJTE JOŠ:

Frejzer je osuđena u zatvor za odrasle u okrugu Džouns zbog optužbi za okrutnost prema životinjama i neprirodan odnos.

Ona se prvi put pojavila na sudu u četvrtak, a određena joj je kaucija na 25.000 dolara.

Sudija je takođe naložio ženi da se kloni životinja do nakon suđenja, navodi VDAM.

Dok se okrutnost prema životinjama u Misisipiju kažnjava sa do šest meseci zatvora i novčanom kaznom, neprirodan odnos mogao bi da dovede do toga da Frejzer ode u zatvor na 10 godina.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar