Foto: gofundme.com

Kaj Bernabe i njegov brat blizanac Lijem (3) pronađeni su bez svesti u bazenu u dvorištu porodične kuće na ranču Porter, avenija Des Moines, koja se nalazi u blizini raskrsnice avenije Tampa i ulice Četsvort u Los Anđelesu. Kai preživeo, dok se Lijemu lekari bore za život.

Roditelji blizanaca pokušali da urade reanimaciju na licu mesta, a kada u tome nisu uspeli odveli su ih u obližnju bolnicu.

Kaj je proglašen mrtvim, a njegov brat se trenutno bori za život.

Vlasti su reagovale na lice mesta oko 10.30 u petak 21. aprila nakon što su izbezumljeni roditelji blizanaca pozvali hitnu pomoć i pokušali da ožive svoje sinove.

Na lice mesta izašli su i vatrogasci, a načelnica stanice u Los Anđelesu  Keli Muniz rekla je da svi dokazi upućuju na to da se radi o nesreći.

Dodala je da će ožalošćenoj porodici biti stavljen na raspolaganje tim, kako bi im pomogao u svemu što im bude bilo potrebno.

PROČITAJTE JOŠ:

Inače, članovi porodice prikupljaju novac kojim će pokriti troškove Kajeve sahrane i Lijemovog oporavka. Do sada je prikupljeno oko 48.000 dolara.

„Nema reči da se opiše bol koji porodica oseća“, stoji na stranici. Takođe se navodi da je Kajeva smrt „najgora noćna mora svakog roditelja“.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar