Foto: LAKE COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Amerikanac Džastin Džouns (41) sa Floride pretukao je svoju ženu čekićem do smrti, a onda je njeno telo umotao u ćebe i sakrio u sobi.

Horor se nastavio, nakon što je Džastin satima čekao da se njegov posinak vrati kući, pa je i njega napao i ubio.

Lokalni šerif Fred Džons koji ima 25 godina iskustva u policiji, bio je šokiran ovim zločinom, ističući da je to najgori slučaj koji je imao do sada.

Zločin je otkriven nakon što je jedna žena pozvala policiju. Ona je bila svedok stravičnih ubistava, a onda je i sama postala žrtva. Džastin Džoun ju je silovao.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ubio ih je! Mene je satima silovao. Uspela sam da pobegnem“, rekla je nesrećne žena, prenosi Njujork post.

Žrtva koju je silovao ispričala je policajcima da je videla kako Džouns ubija tinejdžera. Nakon toga ju je uhvatio, zatvorio je i satima napastovao. Uspela je da pobegne kada ju je zlostavljač pustio da ode do toaleta.

Policija je u domu ubice zatekla stravične scene. Svuda je bilo krvi, a na podu su ležala beživotna tela Sandre Gaudino (38) i njenog sina Tija Finistera (17).

Brutalni ubica je brzo uhapšen. Pronađen je na parkingu lokalnog supermarketa. Policija ga je odvela u stanicu gde je priznao zločine. Ubica se trenutno nalazi u pritvoru, a uskoro će se naći pred sudom.

BONUS VIDEO: Rolerkoster smrti: Otkačio se vagon, poginula devojčica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar