Foto:Ben Cawthra / ddp USA / Profimedia

Met Henkok, bivši britanksi ministar zdravlja koji je sa funkcije smenjen kada su u javnost dospeli snimci na kojima se u hodniku ministarstva ljubi sa ljubavnicom Đinom Koladangelo, ponovo je fotografisan sa njom ovoga puta na romantičnoj večeri u Splitu.

Pročitajte još:

Met i Đina fotografisani su kako nasmejani uživaju na odmoru u ovom hrvatskom gradu. Vidno zaljubljeni par sedeo je na stepenicama kafića. Pijuckali su vino, dok je gitarista iz kafića svirao serenadu.

„Izgledali su kao zaljubljeni mladi par, bili su koketni i glasno su se smejali”, rekao je jedan posmatrač za San.

Ovo je drugi put da su “uhavćeni” zajedno nakon afere. Naime, prošlog meseca paparaci su ih fotografisali na švajcarskim Alpima.

Afera koja je potresla Britaniju

Podsetimo, krajem juna Henkok, koji je u tom trenutku obavljao funkciju ministra zdravlja, našao se u centru skandala nakon što su „procurile“ fotografije na kojima se ljubi sa svojom saradnicom u hodniku ispred kancelarije.

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Henkoka je kamera uhvatila u trenutku kada se strasno ljubio sa svojom pomoćnicom Đinom, dok je njegova ruka bila ispod njenog struka. Ona je tada bila zaposlena kao njegova pomoćnica.

Poljubac se navodno dogodio u hodniku ispred njegove kancelarije u sedištu Ministarstva zdravlja u Londonu, u maju ove godine, na dan lokalnih izbora u Velikoj Britaniji. San“, koji je prvi objavio snimak iz Henkokove kancelarije, tvrdi da su svi zaposleni znali za njegovu aferu sa saradnicom.

Henkok je poznat kao neko ko vodi vrlo slobodan žvot, iako je već 15 godina „srećno“ oženjen suprugom Martom, sa kojom ima troje dece.
Nakon skandala podneo je ostavku, a u obrazloženju ostavke naveo da je njegova dužnost da prizna svim ljudima koji su toliko toga žrtvovali tokom pandemije da ih je izneverio.

BONUS VIDEO: Cela Britanija u redu za gorivo, slike koje su nama dobro poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar