Ilustracija: TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ženu (73) iz Bronksa udario i ubio školski autobus u Kvinsu ubrzo nakon što je u petak ujutro ostavila unuke u školu, saopštila je policija i njena porodica.

Starija osoba – koju je CBS u Njujorku identifikovao kao Mariju Rodrigez – pokušavala je da pređe 86. ulicu nešto pre 7:30 kada je udarena dok je autobus skretao levo sa 107. avenije u Ozon parku, rekli su policajci.

Rodrigez je proglašena mrtvom na licu mesta.

Neki članovi ožalošćene porodice žrtve srušili su od šoka nakon što su stigli na lice mesta.

„Bila je veoma živahna, bila je srećna osoba u porodici“, rekao je unuk Džoel Rodrigez za CBS Njujork. „Uvek bi okupila sve zajedno, ne znam kako ćemo to da obeležimo ovaj Dan zahvalnosti“, dodao je.

PROČITAJTE JOŠ:

Rodrigez je živela u Bronksu, ali je bila u poseti svojoj ćerki u Kvinsu i pomagala je njenoj porodici – što je uključivalo dovođenje dece u školu, prenela je agencija.

Policija Njujorka nije mogla odmah da potvrdi od petka popodne da li je bilo dece u autobusu, ali ABC 7 je izvestio da je u autobusu bilo četvoro dece, sva mlađa od 12 godina.

Niko od mališana nije povređen.

Vozač autobusa Marija Marte (47) iz Ist Elmhersta ostala je na licu mesta i optužena je da nije popustila pešaka i da nije pazila, saopštile su vlasti.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar