Foto: i-Images / Eyevine / James Veysey/Shutterstock / Avalon / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U jeku tenzija, glasina, skandala i "nestanka" Kejt Midlton iz javnosti, pojedini britanski mediji bave se likom i delom Sare Rouz Hanberi - markize i žene za koju se priča da je ljubavnica princa Vilijama. Nije mnogo trebalo britanskoj javnosti da se priseti najpoznatijeg ljubavnog trougla - kralj Čarls, kraljica Kamila i princeza Dajana, i tako posumnja da je pokrenut projekat "Kamila 2.0" ili predstavljanje ljubavnice širokom auditorijumu. To može značiti samo jedno, da se Kejt i Vilijam razvode i da je to razlog njenog "nestanka", zbog čega su Britanci zabrinuti za voljenu princezu od Velsa.

Vrhunac teorija zavere i zabrinutosti za Kejt Midlton dogodio se kada je objavljena prva fotografija Kejt i dece od njene operacije u januaru.

Međutim, agencije širom sveta su počele da povlače fotku zbog sumnje u manipulaciju. Ispostaviće se da fotografija jeste editovana, što je priznala sama Kejt.

Princeza Kejt Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji slave imali srećan Dan majki“, poručila je Kejt.

Ovo nije nimalo umirilo javnost, već doprinelo još većem skandalu. Kensingtonska palata je potom saopštila da neće objaviti originalnu fotografiju, što je navelo ljude da misle da fotografija i ne postoji jer se nešto dešava sa Kejt. I dalje nije poznato šta je to „nešto“, ali je jasno da je fotografija sa decom montirana iz više uglova.

Kejt u javnosti? Ili ipak ljubavnica?

Kao deo kriznog PR-a, palata je određenim paparacima dozvolila pristup automobilu princa Vilijama, kako bi ga uslikali sa Kejt.

Princ od Velsa je viđen kako popodne odlazi u Vestminstersku opatiju na godišnju službu Dana Komonvelta sa suprugom Kejt Midlton, koja je u kolima bila pored njega.

Foto: Rasid Necati Aslim / AFP / Profimedia

Međutim, kako prenosi Dejli mejl, ona nije prisustvovala istoj ceremoniji, već je krenula na privatni sastanak.

Nije poznato kuda je krenula princeza od Velsa, ali je očigledno izbegavala da pokaže lice fotografu, što je dodatno zabrinulo javnost.

Onda su korisnici društvenih mreža primetili nešto još čudnije.

Projekat Kamila 2.0

Naime, njima se učinilo da je razlog zašto se Kejt ne vidi lice na fotografiji jer to zapravo nije ona. Mnogima konture lica i profil liče na Saru Rouz Hanberi, ženu koja se mesecima pominje kao ljubavnica princa Vilijama.

Takođe, indikativno je da se baš u periodu drame oko Kejt, britanski mediji bave time ko je, gde živi i kako dane provodi navodna ljubavnica princa Vilijama.

Mnoge je to navelo da se podsete perioda kada je sada kralj Čarls varao princezu Dajanu sa kraljicom Kamilom. Zbog očaja, Dajana se tada takođe nije pojavljivala u javnosti.

Tada su se i mediji koje kontroliše Bakingemska palata potrudili da Kamilu približe javnosti, objavljivanjem afirmativnih tekstova o njoj, kako bi skinuli epitet ljubavnice.

Za to vreme, Dajana je bila zatvorena u kući, dok su mnogi spekulisali da ima psihičkih problema. Taj brak se završio gadnim i burnim razvodom. Čarls se nakon nekoliko godina i zvanično oženio Kamilom, koja je sada postala kraljica.

Rouz Čolmondeli Foto: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

Markiza od Čolmondelija, Sara Rouz, godinama je hvaljena zbog svog stila, izazivajući divljenje gde god se pojavi, uključujući i venčanje princa i princeze od Velsa.

Bivša manekenka (39) radila je za konzervativnog poslanika Majkla Gouva, ali sada vodi imanje svog muža, Dejvida Roksevidža, 7. markiza od Čolmondelija.

POGLEDAJTE JOŠ:

Par ima troje dece – blizance Aleksandra i Olivera, koji imaju 15 godina i osmogodišnju ćerku Ajris. Porodica živi u Hoton Holu u Norfolku.

Sara Rouz je svog 23 godine starijeg supruga upoznala na odmoru u Italiji 2003. Objavili su veridbu šest godina kasnije, a venčali su se u Čelsiju 2009. godine.

Sarini roditelji su Timoti Hanberi, veb dizajner i Ema Hanberi, modna kreatorka. Njene veze sa kraljevskom porodicom sežu duboko u prošlost: njena baka lejdi Elizabet Lambert bila je jedna od osam deveruša na venčanju pokojne kraljice Elizabete II sa vojvodom od Edinburga. Završila je školu u Bakingemširu, gde je godišnja školarina oko 38.000 funti, potpisala je ugovor sa vrhunskom agencijom za modele Storm, a poznata je po tome što je otkrila Kejt Mos.

BONUS VIDEO Sagovornici N1 o montiranju fotografije Kejt

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare