Nakon što je narodni poslanik Đorđe Miketić objavio snimak kako gradonačelnik Beograda preti vlasnici restorana "Košnica", na konferenciji za medije Aleksandar Šapić je rekao da on nikada nikome ne preti i nazvao Miketića i Petra Đurića "klovnovima". Đurić, koji je na čelu pokreta "Ćale ovo je za tebe" objavio je snimak na Tviteru, dok je Miketić govorio i u Skupštini Srbije o tome.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić odgovarajući na pitanje novinara na konferenciji za mediji rekao je da nikada nikome nije pretio.

„Video sam to, ali naravno nisam hteo da komentarišem svaku glupost jer svaki put kad ne prokomentarišete ispada da ste krivi. Nikada nikome u životu nisam pretio, jer je pretnja neozbiljna i glupa stvar. Ukoliko pretite i to ne uradite, ispadate neozbiljni. A ukoliko to uradite, onda ste pretnjom samo uradili tom nekome da to nešto što ste hteli da mu uradite spreči ili nešto uradi. Sa tom ženom se nikada nisam ni čuo ni video, a ako hoćete raspitajte se ko je nju prijavljivao. Ako će mera istine da vam budu klovnovi Petar Đurić i Miketić koji parkira svoja kola u Kralja Petra, za to imamo dokaz. A onda uzme stavi masku preko tablice, da ga ne bi snimilo Oko sokolovo, ali zaboravi da skloni poslaničku karticu sa šoferšajbne. Onda slušajte vi Miketića. Spremam sam da odgovaram, da me nadležni pitaju, krivične prijave kako god… Da li stvarno mislite da sam toliko glup da nekome pretim preko otvorene linije? Kako da vam kažem…“, rekao je Šapić.

Podsetimo, na konferencije za medije nedavno održanoj ispred Starog dvora narodni poslanik stranke „Zajedno“ Đorđe Miketić pokazao je snimak za koji tvrdi da se na njemu čuje kako gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić preti izvesnoj LJ. Đ. i njenoj deci.

„Ti si ugrožena, i deca… Sama si to tražila“, jasno se čuje na snimku koji je objavio Miketić i pozvao da se policija oglasi povodom ovog snimka.

Poslanik je dodao da je juče uputio zvaničan dopis ministru unutrašnjih poslova u kojem je zahtevao da potvrdi ili demantuje njegove navode.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare