Novinarka N1 Žaklina Tatalović bila je jutros gost u emisiji "Probudi se" na NovaS, gde je u prelistavanju dnevne štampe konstatovala da je ceremonija dodele ordenja za Sretenje bila organizovana tako da se, praktično, do poslednjeg trenutka nije znalo gde će i kako biti organizovano.

„U 20 godina koliko se bavim novinarstvom nikada nije bilo da se ne zna gde će biti uručeni ordeni za Sretenje. Ranije se uvek znalo. To je juče bila najstrože čuvana tajna, morali smo da saznajemo od kolega iz RTS lokaciju. Do samog jutra se nije znalo. To govori kakav odnos predsednik ima prema protestima“, rekla je Tatalović.

Komentarišući izjavu predsednika da se kaje zbog političkih poteza – a u kontekstu „ustupaka“ koje je napravio zabranom Rio Tinta – Tatalović je rekla:

„Ne znam zašto bi se kajao ako je učinio nešto dobro za svoj narod. Rekao je da će o tome posle izbora, ali mislim da će se ta tema posle izbora izgubiti. Logično je da se sve vrati gde je bilo, jer nije stavljena tačka na iskopavanje litijuma u Srbiji“, navela je novinarka N1.

BONUS VIDEO: Žaklina Tatalović u klinču sa Anom Brnabić: Ko tu zapravo laže i šta je po sredi sa Vladom Srbije?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar