Žaklina Stojanović Žana iz Maglića kod Bačkog Petrovca, gađala je jajem autobus sa pristalicama SNS-a koji su išli na kontramiting, nakon čega je vozač autobusa krenuo da je davi i tom prilikom joj naneo povrede. Žaklina, koja se bavi humanitarnim radom, otkriva za portal Nova.rs da je ovo je bio način da iskaže lični revolt i dodala da nikoga nije povredila, već samo izrazila lični protest.

Stojanović je kazala za portal Nova.rs da ima nagnječenje i uvrnuće vratnih pršljenova, a nakon što ju je davio vozač autobusa koji je prevozio pristalice SNS-a na kontramiting juče u Beogradu.

„Ja sam ispratila autobus kako sam ga ispratila. Nisam nikog ugrozila, gađala sam ga jajima. 14 godina sakupljam novac za obolelu decu i na kraju dođu, plate autobus 200.000 dinara i mi svi treba da ćutimo i da to gledamo. Gađala sam autobus i onda me je vozač napao i davio, četiri puta me je hvatao za vrat, a drugi (koji su bili u autobusu) su me vređali, što se čuje na snimku“, ispričala je Žaklina Stojanović.

„Ja nemam ništa protiv tih ljudi. To je moj lični revolt prema tome gde ide naša Srbija. Ja se 14 godina bavim humanitarnom radom i ne žalim se, radim humanitarne lajvove, sakupljam donacije i polovnu robu i prodajem, dok oni troše pare na autobus. Ja nisam očekivala da će sva rulja da krene na mene, otimali su mi telefon, govorili mi da sam plaćena za to. Ja nisam plaćena i mene niko ne može da plati za to. To je moj lični čin, ja nikog nisam dirala, ja sam samo jaje razbila o šoferku“, ispričala je još Žaklina za naš portal.

Odmah nakon napada, otišla je u policiju jer, kako nam je kazala, zna da je napravila prekršaj i da će za isti da odgovara.

„Naravno, podnela sam prijavu protiv njega i tužilac protiv mene i valjda njega, ali nisam sigurna. Zatim su me uputili u Hitnu pomoć, gde sam dobila lekove i tom prilikom su mi konstatovali povrede od davljenja“, rekla je ona.

Dodala je da joj se posle dva sata stanje ponovo pogoršalo, te da se ponovo javila lekaru u Bačkom Petrovcu, odakle su je sanitetom prevezli za Novi Sad.

„Bolovi su neizdrživi, kragna mi je stavljena,“ rekla je ona.

Podsetimo, juče je ispred Skupštine Srbije u Beogradu održan kontramiting Srpske napredne stranke.

Ceo dan su u glavni grad pristizali autobusi sa pristalicama i simpatizerima ove političke stranke, a zbog čega je saobraćaj u širem centru Beograda bio u blokadi.

***

BONUS VIDEO – Radmilo Marković: Skup SNS-a može da se opiše kao – nepotreban

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare