Milan Topalović Topalko, Aleksandar Vučić Foto: M.M./ATAImages, TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs

Pevač Milan Topalović Topalko izjavio je danas da Vučić ne treba da maltretira ljude i da ih zastrašuje, a ubrzo nakon toga stigao je odgovor predsednika Srbije. Na sednici Gradskog odbora SNS-a večeras Vučić je istakao da onog momenta kada kažete nešto ružno protiv Aleksandra Vučića - čak i "Topalko postaje naučnik i genije".

Predsednik je u svom stilu reagovao na to što je pevač prvo izrazio nezadovoljstvo nakon što je emisija u kojoj je gostovao prekinuta kako bi se predsednik Srbije obratio naciji, a zatim u svom razgovoru za Nova.rs objasnio da predsednik države treba da radi svoj posao u skladu sa svojim ovlašćenjima.

„To svakodnevno pojavljivanje na udarnim terminima psihički loše utiče na mene i ja to ne volim da gledam. Jednostavno – neka otvore svoj privatni kanal pa nek po ceo dan stavljaju ono što oni misle da treba da stave. Evo, ima Pink televizija, pa je moglo tamo da se prenosi šta god želi. A i inače je gotovo svaka televizija njihova. Hoće da pretvore svaki medij u rijaliti program, od čega se ja ježim. To je odvratno“, poručio je Topalko.

Pevač je poručio i da kada bi on bio predsednik države ne bi bio rijaliti zvezda koja se 24/7 pojavljuje na svim mogućim televizijama, kao i da ne treba predsednik da bude PR menadžer svakog ministarstva i da svaki dan po 16 puta izađe i priča o stvarima koje uzgred nemaju ni 10 posto istine.

„Ne treba da maltretira ljude i zastrašuje svakodnevnim izjavama. Ko mu je kriv za to? Je l’ on vodi zemlju 10 godina, da li sam ja kriv za stanje u zemlji? Mi vozimo u rikverc 15 godina Zašto? Zato što Mitrovići i svi ostali muljatori i prevaranti vladaju zemljom. Ko god ima kvaliteta postidi se i skloni u stranu jer je nepodoban. Podoban je onaj koga je neko stranački postavio, teletabis koji nema veze sa svojim poslom. I mi očekujemo da treba da nam napreduje zemlja? Zemljom ne treba da upravlja čovek, političar, već sistem koji je napravljen kvalitetno i koga svi treba da se pridržavaju. A ne jedan čovek i jedna stranka.“

Predsednik je Topalkovu izjavu pročitao, ali pevačeva kritika mu očigledno nije baš prijala, jer je na nju reagovao samo nekoliko sati kasnije na sastanku Gradskog odbora SNS-a u Šumicama.

„Ako već ne smete Đilasa da stavite, stavite lepo Mihael Rot, Šider, Šenah – to je vaša lista za Beograd, a možete na to da dodate koga hoćete i Bodirogu i Topalka… Sve ćemo da vas pobedimo zajedno. Znate šta je dovoljan uslov da ne budete krezubi i da postanete drugosrbijanac, da kažete nešto ružno protiv Aleksandra Vučića – tog momenta i Topalko postaje naučnik i genije, isti je kao Rot i Šider, svi su isti samo ako će da kažu nešto ružno protiv nas. I da dođu iz šume tog dana biće najbolji na svetu i najmoderniji“, poručio je Vučić.

***

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare