Aleksandar Vučić Foto: RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras na RTS gde bi, kako je ranije najavio, trebalo da detaljnije govori o povećanju penzija. Tom prilikom, novinar Gorislav Papić ga je podsetio na izjavu o "mekom srcu". Ništa tu ne bi bilo čudno da obojica nisu pogrešila rekavši da je to izjavio Dušan Vujović, bivši ministar finansija. To je prilikom davanja svoje ostavke rekao zapravo Lazar Krstić.

Tadašnji ministar finansija Lazar Krstić je prilikom davanja ostavke istakao i da je zahvalan premijeru Srbije Aleksandru Vučiću što mu je je omogućio da sve učini sa svojim timom.

Premijer ima meko srce, i zato ima podršku naroda, i zato niko od njega ne razume bolje šta je moguće sprovesti i kako. Ove mere treba da budu sprovedene odmah“ – rekao je tada Krstić.

Novinar Gorislav Papić podsetio ga je na Krstićevu izjavu, rekavši da je to izjavio ministar Vujović.

Po svemu sudeći, Krstića je zaboravio i Vučić.

PROČITAJTE JOŠ

„Veoma cenim Dušana Vujovića. Imam meko srce prema svima i prema njemu i prema radnicima i sindikatima. Danas nam je bio senator iz Montane, dakle Republikanac. I neću da kažem sve detalje, ali je rekao ‘čestitam na hrabrosti što si sačuvao ugalj jer ne bi imali struje da niste’. Ja sam predsednik kog su građani izabrali da bih radio ono što je najbolje za Srbiju i spreman sam da razgovaram o teškim temama. Neko mora da štiti državu, ona pripada svima nama ili je nećemo imati. Ja ne mogu da se kandidujem više i nemam problem sa tim i niko zbog toga neće da menja Ustav. Znam svoje limite!“, rekao je Vučić.

***

BONUS VIDEO: „Vučić da kaže datum vanrednih izbora u Srbiji!“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar