Emanuel Makron, Aleksandar Vučić Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je tekst objavljen na portalu Nova.rs i u dnevnom listu "Nova" u kom je objavljena informacija da je na sastanku sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom obećao da Srbija neće dizati tenzije na Kosovu. On je rekao da je sve vreme bio sam na sastanku sa Makronom, bez prevodioca i da niko nije ulazio unutra.

PROČITAJTE JOŠ...

„Ja sam sve vreme bio sam na sastanku sa Makronom. Sve vreme sam bio sam sa Makronom, niko drugi nije ulazio unutra. Nismo imali nikakvog prevodioca, sve vreme smo nas dvojica bili. Mada, moraću da proveriti sa Emanuelom, mora da smo im dojavili Emanuel ili ja, koliko su pametni. Šta ćete, laž je postala naša svakodnevica i šta im padne na pamet mogu da kažem. Kako ću ja sad… Da vas podsetim na nuklearni otpad? Znate li koliko se dnevno plasira laži na dnevnom nivou, ne možete tome da se suprostavite“, rekao je Vučić komentarišući tekst objavljen na sajtu Nova.rs u kom je objavljena informacija da je obećao da neće dizati tenzije oko Kosova.

Podsetimo, izvor Nova.rs naveo da je Vučić na sastanku rekao da Srbija ostaje pri svim dogovorima koje je prihvatila i da je zainteresovana da se i dalje napreduje u dijalogu.

Ali, to nije sve.

“Istovremeno, režimskim medijima je data komanda da ne insistiraju toliko na ovoj temi i da se više bave ključnom pričom za vlast u ovom trenutku. A to je promocija projekta rudnika litijuma u Srbiji”, otkrio je naš sagovornik.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare