Miloš Vučević Foto: MOD Srbije

Ministar odbrane Miloš Vučević, koji je bio prisutan na današnjem sastanku Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, kazao je da sve institucije države rade svoj posao u skladu sa Ustavom i zakonima Srbije.

„U zgradi Predsedništva danas je održan sastanak Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, na kom smo razgovarali o bezbednosnoj situaciji u državi. Sve institucije države rade svoj posao u skladu sa Ustavom i zakonima Srbije. Država Srbija je stabilna demokratska država u kojoj funkcioniše vladavina prava“, napisao je Vučević na Instagramu, prenosi N1.

Današnjem sastanku u predsedništvu predsedavao je šef biroa Ivica Dačić.

Sastanak je počeo oko 15 časova, a prisustvovali su, između ostalih, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, ministarka pravde Maja Popović i republički javni tužilac Zagorka Dolovac.

Dačić je sa šefovima službi bezbednosti i tužiocima razgovarao o pokušaju demonstranata da nasilno uđu u Skupštinu grada Beograda.

On je posle sastanka rekao da je bezbednosna situacija stabilna i da će država obezbediti red i mir u zemlji.

Najoštrije smo osudili akt nasilnog upada u institucije, nisu to bili potlički protesti nego pokušaj nasilnog osvajanja vlasti, upad u Skupštinu Grada – Stari Dvor, rekao je Dačić.

***

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare