Obračun s političkim neistomišljenicima režim u Srbiji je digao na viši nivo, pretnjama koje su upućene kopredsedniku Zajedno Đorđu Miketiću da će u javnosti biti objavljene njegove intimne fotografije.

„Ovu fotografiju sam dobio u 11.27 sa 0616035937. Podneću krivičnu prijavu protiv nn lica, a za svedoka ću pozvati Aleksandar Vučića koji je sinoć na TV najavio da kreće hajka na mene. Ovo je dokaz da BIA ne štiti državu već radi za Aleksandar Vučića i SNS režim, targetirajući opoziciju i građane“, objavio je Miketić na mreži X i dodao:

„Nema razloga da arčite državne resurse i pare poreskih obveznika na istrage specijalne policije protiv mene. Sve što imate, nije nepoznato ni meni, ni mojim ukućanima. Kada ste ušli u moju kuću pre godinu i po dana, i ukrali moj kompjuter, znao sam da će ovo da se dogodi kad-tad. Naravno, krađu sam prijavio policiji i o tome postoji zabeleška. Jedino što nisam mogao ni da pretpostavim jeste da će se mojim životom baviti lično Aleksandar Vučić. Izgleda da ste baš nervozni“.

Prethodno je predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao poruku za Miketića u emisiji „Hit tvit“ na TV Pink.

„Kaže predsednik Aleksandar Vučić da sam ljudska sramota. I kaže „ti znaš da ja znam…“. Nemam pojma čoveče šta sve može da ti padne na pamet al kapiram da se spremaju nove naslovnice. Mamu sam već pripremio“, napisao je tad Miketić na mreži X.

PROČITAJTE JOŠ...

U međuvremenu su se tekstovi o njemu pojavili u Informeru.

BONUS VIDEO: Vučić najavio ostavku u Hit tvitu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare