Dobrica Veselinović, Vladimir Obradović, Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Odbornik Zeleno-levog fronta u Skupštini grada Beograda Dobrica Veselinović rekao je uoči današnje sednice da sudeći po atmosferi, odbornici SNS i SPS ni danas neće doći.

Veselinović je na društvenoj mreži Iks objavio će uskoro biti i više informacija, ali da sudeći po atmosferi u zgradi Skupštine, odbornici SNS i SPS ni danas neće doći.

Nastavak konstitutivne sednice Skupštine Beograda,zakazana je za danas, s početkom u 10.00.Iz gradske uprave je sinoć saopšteno da je tu sednicu zakazao predsednik Privremenog organa grada Aleksandar Šapić, koji je i funkcioner vladajuće Srpske napredne stranke (SNS).

Šapić prethodno nije želeo da potvrdi da li SNS, ima većinu ili ne, te najavio da će se obratiti novinarima uoči početka te sednice, dok je predstavnik Zeleno levog fronta Dobrica Veselinović najavio da će, ako SNS bude imala većinu, biti sprečeno formiranje vlasti, „jer je to prekrajanje izborne volje“.

U saopštenju gradske uprave piše da je, pored izbora verifikacionog odbora za potvrđivanje mandata i potvrđivanje mandata odbornika na dnevnom redu i izbor predsednika Skupštine grada Beograda i njegovog zamenika.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar