Poslanica i funkcionerka Srpske napredne stranke Sandra Božić, ujedno i potpredsednica Skupštine Srbije, na Tviteru je komentarisala šesti po redu protest "Srbija protiv nasilja", kao i govornike koji su bili na istom. Ovaj put je na dosad neviđen, čak i za visoke naprednjačke standarde, način "udarila" na glumca Milana Marića, koji se sinoć obratio okupljenim građanima.

Božićeva je na Tviteru objavila snimak glumca Milana Marića, a potom napisala:

„Ovo antisrpsko đubre vam je heroj protesta? Promoter teze da su Srbi genocidan narod? Direktno učestvovao u propagandnom spotu u kojem čita iskaze navodnih svedoka i žrtava na suđenju Ratku Mladiću! Ko nas je kleo, nije dangubio“, napisala je funkcionerka u svojoj objavi.

Milan Marić je, inače, dao podršku protestima opozicije istakavši da Srbija treba da bude zemlja tolerancije, empatije, ljubavi, pravde, radosti.

„Srbija ne treba da bude zemlja nasilja, zemlja mržnje, zemlja straha, zemlja u kojoj vam vlast kaže – idite negde drugde ako vam se ovde ne dopada“, istakao je nedavno  glumac.

Zbog toga se funkcionerki SNS-a Marić ne dopada, kao, uostalom, ni drugi glumci koji su mišljenja da nasilje u Srbiji mora da stane i koji podržavaju proteste.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovaj funkcionerkin tvit osudili su mnogi Tviteraši, pitajući se odakle joj pravo da tako govori o glumcu. Među njima je i novinarka Antonela Riha koja je podelila tvit i napisala:

„Ova osoba je potpredsednica parlamenta. Prijavite je da bar odavde, sa tvitera, nestane“, napisala je novinarka.

„Gospođo, pustite glumca, usredsredite se na naše zahteve“

„Sandra, lepa ste, neka samo ostane na tome. Nećemo se vređati“

„Kad bi svi bili kao Milan Marić, gde bi nam bio kraj? Čovek se bori za lepu i zdravu Srbiju, kao i njegove kolege, a sad ste svi osuli drvlje i kamenje na njih. Sramota!“, samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO: Govor Milana Marića na protestu