Jelena Spirić Foto: Promo/SSP Leskovac

Predsednica leskovačkog odbora SSP-a, Jelena Spirić obratila se predsedniku Vlade Milošu Vučeviću, upitavši ga da li je obavešten da je Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Niš pritvorilo pomoćnika gradonačelnika Pericu Gavrilovića, koji je ujedno i potpredsednik odbora SNS u Leskovcu, uprkos njegovim tvrdnjama da je, uz angažovanje Aleksandra Vučića, naša zemlja postala zemlja bez korupcije i kriminala.

„Sada se pokazuje da korupcija i organizovani kriminal dolaze direktno iz Vaših redova, jer je u pitanju potpredsednik odbora Vaše stranke u Leskovcu i najbliži saradnik Gorana Cvetanovića, zadužen za ekonomski razvoj i finansije“, navodi Spirić u otvorenom pismu i dodaje da je Gavrilović zatvoren zbog krađe novca svih Leskovčana, jer je iz budžeta plaćao radove koji nikada nisu ni izvedeni.

„Vaši nameštenici krali su od svih, sigurno i od nekih nedužnih domaćina koje ste primorali da budu predsednici Mesnih zajednica, koji se sada danima ispituju u Javnom tužilaštvu u Nišu, krali od onih kojima nisu obezbeđeni ni osnovni uslovi za rad u fabrikama, ali i od poljoprivrednika koji poslednjih nedelja bacaju kupus zbog cene od samo 10 dinara“, istakla je predsednica leskovačkog odbora SSP-a, rekavši da se krade i od mladih visokoškolaca, koji nemaju posao dok se zapošljavaju oni koji su podobni, a ne sposobni, poput Perice, koga „kvalifikuje samo šoferstvo i čuvanje koruptivnih tajni Gorana Cvetanovića“.

Ona je takođe navela i da privedeni nije jedini odgovoran, već i gradonačenik koji kao nalogodavac budžeta mora da podnese ostavku i odgovara.

„Da li ćete napokon priznati da je sistem koji ste stvorili zasnovan na korupciji i kriminalu, ili ćete se opet sakriti iza praznih obećanja i propagande? Građani očekuju da se oglasite i preuzmete odgovornost za krađu, koja dolazi iz vaših redova“, poručila je Spirić predsedniku Vlade Milošu Vučeviću.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare