Miroslav Aleksić Foto: Ivan Dinić/Nova

Prikupljanje potpisa za registraciju novog Narodnog pokreta Srbije počinje u Kragujevcu od prekosutra.

Iz Pokreta podsećaju da je pre tri dana na Oplencu je osnovana nova politička organizacija, pod nazivom Narodni pokret Srbije, pod vođstvom Miroslava Mikija Aleksića.

„Zbog svega što se trenutno dešava i što se dešavalo u Srbiji, pod nakaradnom vlašću jednog čoveka i jedne stranke, odlučili smo da uđemo u proceduru osnivanja i registracije političke stranke, jer vremena za gubljenje nema“, poručuju iz kragujevačkog Narodnog pokreta Srbije u osnivanju, piše Danas.

Stoga, oni pozivaju sve istomišljenike i simpatizere da im „svojim potpisom pruže podršku”.

Prikupljanje potpisa će se obavljati u sedištu Pokreta u Kragujevcu, u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića (Glavna ulica), broj 70, i to u sledećim terminima:

– Petak, 11. svgust, u periodu 11 – 16 sati

– Subota, 12. avgust, u periodu 10.00 – 15.30 sati

O terminima prikupljanja potpisa za sledeću nedelju, javnost će biti blagovremeno obaveštena, kažu za Danas iz budućeg Narodnog pokreta Srbije u Kragujevcu.

Ovom prilikom, takođe, oni napominju i podsećaju da je za potpisivanje za pokret u osnivanju potrebno da svako ko želi da im potpisom pruži podršku, ponese neki od ličnih dokumenata.

„Dođite da nas podržite, a naša vrata će vam uvek biti otvorena“, poručuju iz budućeg Narodnog pokreta Srbije Kragujevac za Danas.

***

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare