Tri patrole policije stigle su kod zgrade Novosadskog sajma, javlja ekipa Nova.rs iz Novog Sada.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, opozicioni aktivisti pokušavaju da uđu u zgradu Sajama nakon što je ranije danas otkriven da je Novosadski sajam, slično kao i Sportski centar Banjica u Beogradu, pretvoren u SNS kol centar.

Policija Novi Sad
Foto: Nova.rs/video

Ekipa našeg portala nalazi se ispred zgrade Novosadskog sajma u koju ne može da se uđe jer su vrata zaključana i sa svih strana oblepljena kartonima kako niko ne bi mogao da vidi šta se dešava. Na vrata su postavljene stolice i sto i kako bi aktivisti SNS koji se nalaze unutra sprečili da bilo ko uđe unutra.

Opozicioni aktivisti pokušavaju da uđu u zgradu Sajma i zahtevaju da vide šta se dešava unutra.

Pročitajte još:

Inace, u istoj zgradi, samo u drugom delu se nalazi sedište Gradske izborne komisije gde će se donosti izborni materijal po okončanju glasanja. Zbog toga predstavnici opozicije i aktivisti traže da policija utvrdi šta se danas dešava i da li ima elemenata krivične odgovornosti.

Sa druge strane, policija ne izlazi iz automobila, niti želi u ovom trenutku da izađe na teren. Sa njima je razgovaralo nekoliko aktivista.

SNS aktivisti zaključani u zgradi Novosadskog sajma

Novosadski Sajam je pretvoren u SNS call centar. Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kako smo uspeli da saznamo u hali Sajma je nekoliko stotina ljudi, a novinarima nije dozvoljen pristup.

Novosadski Sajam je pretvoren u SNS call centar. Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ispred zadnjeg ulaza (teretni ulaz) Novosadskog sajma nalazi se veća ekipa novinara, ali i predstavnici koalicije Udruženi za Novi Sad.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare