Dželjalj Svečlja Foto: N1

Nakon što mu je grupa "Severna brigada" uputila pretnje, ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja rekao je da se oseća bezbednim "zahvaljujući kosovskoj policiji", prenosi prištinska Ekonomija onlajn.

Deljalj Svečlja na svom Fejsbuku podelio objavu o zapleni veće količine oružja na severu Kosova navodeći da su kao „vlada u protekle dve godine otkrivali i blokirali nelegalne rute krijumčarenja“.

„Ova kuća je korišćena za prikupljanje i podelu oružja srpskim kriminalnim grupama“, tvrdi kosovski ministar policije u svojoj objavi na Fejsbuku, a u kojoj je objavio i slike zaplenjenog oružja.

Kao reakcija na ovu objavu Svečlje na Fejsbuku, pojavila se  i jedna pretnja smrću napisana na srpskom jeziku: „Ja ću da ti presudim, samo sačekaj trenutak“.

Reagujući na ovu pretnju, Svečlja je istakao da će u, kako prenosi Ekonomija onlajn, borbi za red i zakon uvek biti neprijatelja.

„Osećam se izuzetno bezbedno zahvaljujući Policiji Kosova i njihovom profesionalizmu. Uspesi naše policije su ono što nam garantuje da građani imaju miran život i da institucije rade bezbedno. Bez sumnje, u našoj borbi za pravdu, zakon i red uvek će biti neprijatelja ove borbe koji će na ovaj ili onaj način napasti kosovske institucije. Ne zaboravimo da i sama Policija Kosova ima policajce koji su pali na dužnosti, koji danas nisu među nama da bi proslavili, ali im njihove porodice žele srećan Dan policije. Rad se nastavlja, naši neprijatelji će uvek biti odgovorni pred zakonom“, izjavio je Svećlja, a prenela je prištinska Ekonomija onlajn.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar