Foto: N1

Predsednik novosadskog odbora Narodne stranke Borislav Novaković izjavio je, povodom uvredljivih grafita na njegov račun koji su se pojavili u tom gradu, da iza toga stoji Srpska napredna stranka (SNS).

„Sve što je iz arsenala dopuštenih i nedopuštenih sredstava u političkoj borbi moglo da se koristi, SNS i Aleksandar Vučić lično, su iskoristili protiv mene i moje porodice. Ostalo je još samo da nas i fizički ugroze“, rekao je Novaković agenciji Beta.

„Spreman sam na sve i boriću se do kraja“, poručio je Novaković.

Pročitajte još...

Novom Sadu su u sredu ujutru osvanuli uvredljivi grafiti protiv Novakovića i profesora Pravnog fakulteta u tom gradu Bojana Pajtića, koji je bivši pokrajinski premijer i bivši predsednik Demokratske stranke.

Velikim crvenim ćiriličnim slovima ispisano je „Bora psiho“, dok je grafit „Pajtić lopov“ ispisan crvenim i crnim velikim ćiriličnim slovima.

Oba grafita ispisivana su uz pomoć šablona.

Prethodnih dana u Novom Sadu osvanulo je i mnogo uvredljivih grafita, takođe ispisanih šablonom, upućenih protiv predsednice pokreta Zavetnici Milice Đurđević Stamenkovski i predsednika Nove Demokratske stranke Srbije Miloša Jovanovića.

Na grafitima je pisalo „Milica lažljivica“ i „Miloš Francuz“, sa aluzijom na Jovanovićevo dvojno, srpsko-francusko državljanstvo.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare