Plaćeni članovi Srpske napredne stranke su anketirali Čačane od vrata do vrata maltretirajući ih pitanjima za koga će glasati na izborima. Kako navodi za Nova.rs aktivista Pavla Jelesijević oni su pitali žitelje grada pored Morave da li će dati podršku 'njihovom predsedniku Aci', a jedan revoltirani građanin im je oteo papir sa anketom u kojoj je imao šta da vidi.

PROČITAJTE JOŠ...

„Ljude su tretirali kao stoku, čak su i po pripadnosti podelili lica koja treba da anketiraju“, ocenio je Jelesijević.

Kako je istakao u izjavi za naš portal, jedan sugrađanin je oterao sa svog praga SNS anketare uz psovke kad je video šta piše na papiru. Šokirao se „kategorijama“ ljudi i meni poslao ovu fotografiju, naglasio je Jelesijević.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Inače, taj sugradjanin je Rom tako da ga je duboko zaboleo i pogodio anketni materijal SNS-a. Iako su porodica i on višegodišnji glasači vladajuće partije on kaže da im nikada više neće pružiti podršku zbog rasizma i nacionalne netrepljivosti koju SNS očigledno širi“ svedoči Jelesijević.

Foto:Privatna arhiva

On dodaje da misli da su ovo „zadnji trzaji Srpske napredne stranke čiji brod panično tone“.

„A kapetan broda ispaljuje signalne rakete za pomoć. Međutim izleću ćorci ili pak pucaju sebi u nogu kao što je ovde bio slučaj. SNS nezaustavljivo srlja u propast“, zaključio je Pavle Jelesijević.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar