Aleksandar Šapić Foto:TANJUG/ BEOINFO

"Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić polako prelazi sve granice pristojnosti i dobrog ukusa, dok na nevaspitan i drzak način vodi „rat“ protiv svih koji mu se suprotstave istinom. Umesto izvinjenja građanima Beograda povodom izjave o beskućnicima, krenuo je da priča o spinovima kojima se služe mediji, a uz to je našu organizaciju optužio da u tom navodnom spinovanju takođe učestvujemo", navodi u izjavi predsednik Liberala i demokrata (LIBDEM) Đorđo Žujović.

„Međutim, doktor Aleksandar Šapić se prevario u pokušaju demantovanja samog sebe, potcenivši sve oni koji stoje naspram njega, a stajati naspram njega i njegovih opskurnih stavova je, u ovom trenutku, pitanje i časti i samopoštovanja“, stoji dalje u izjavi.

Iz ove organizacije kažu da ovi putem žele da pitaju Šapića da li je spin i njegova izjava o Romima koji žive u Beogradu, gde se takođe uvredljivo izjasnio o našim komšijama.

„Da li je spin i činjenica da je nezakonito legalizovao svoj objekat na Bežanijskoj kosi i da još uvek to nije objasnio javnosti? Doktor Šapić je dužan da odgovori i na pitanje, da li je spin to što poslove izgradnje i usluga u glavnom gradu dobijaju samo prijatelji, kumovi, poslovni partneri i njegovi poverioci? Kad na to sve odgovori uvaženi doktor Šapić, onda možemo da razgovaramo, ali ne tonom na koji je navikao, pošto kad razgovara sa nama mora da spusti ton i ruke kojima maše kada nema argumente“, zaključuje se.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar