Miroslav Aleksić Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Predstavnici vlasti i režimski tabloidi objavili su footografije Miroslava Aleksića, jednog od nosilaca liste koalicije "Srbija protiv nasilja", kako kupuje odelo, ali i kako odlazi u jednu ambasadu. Aleksić za Nova.rs navodi da je očigledno da ga već fizički prate i dodaje da gde god se on i njegove kolege "mrdnu" pojave se fotografije.

„To je jadno i bedno. Umesto da službe bezbednosti brinu o bezbednosti zemlje, one uhode opozicionare. Predstavnici vlasti mogu da se grle i ljube sa bilo kim, a mi kada imamo sastanak to predstavljaju kao izdaju i senzaciju“, kaže Aleksić.

PROČITAJTE JOŠ...

O fotografijama na kojima se vidi kako kupuje odelo, lider NPS kaže da su za razliku od predstavnika vlasti on i njegova porodica više od 20 godina u privatnom poslu.

„A oni su ušli u politiku u starkama, a sad žive u Beogradu na vodi, njihove savetnice nose torbice koje koštaju hiljade evra… Ne krijem se nikad. Ni kad idem u restorane, ni kad radim. Bedno je što nas uhode“, ističe Aleksić.

On je naveo da će kad se promeni vlast biti proverene imovinske karte svih iz „naprednog klana“ koji su se obogatili.

„Svako ko ne bude mogao da dokaže poreklo imovine biće oporezovan ili će mu imovina biti zaplenjena“, kaže Aleksić.

Miroslav Aleksić će uz Mariniku Tepić biti nosilac liste „Srbija protiv nasilja“, koja će, prema nezvaničnim najavama, biti predata sutra. Koaliciju čine NPS, SSP, DS, SRCE, Zajedno, Ekološki ustanak, ZLF, NLS…, a koalicioni sporazum potpisan je u petak.

BONUS VIDEO Iza vesti: Miroslav Aleksić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare